CHECKERED & GEOMETRIC

CHECKERED & GEOMETRIC

Vi hade en fantastisk kväll här i Småland igår. Det var kyligt men det var en super vacker kväll. Efter jobbet hade jag en inbokad tid hos frisören i Vetlanda, håret skulle toppas. Vill ni få en uppfräschning som enbart tar 30min? -> besök HairStudio i Vetlanda. När jag ändå var fin i håret passade vi, jag och min, på att ta lite bilder ute i solen. Det är dags för oss att ta tag i lördagen. Ha en riktigt skön helg!
Ps. Nyfiken på vad jag har på mig? Scrolla ned! (innehåller adlänkar)

We had a fantastic evening here in Småland yesterday. It was chilly but it was a super beautiful evening. After my work, I had an appointment booked at the hairdresser in Vetlanda, my hair hair needed some scissors. Do you want to fresh your hair up that only takes 30min? -> visit HairStudio in Vetlanda. Since I had a nice haircut, we, my husband and me, had to take some photos out in the sun. It’s time for us to start our Saturday. Wish you all a great weekend!
Ps. Curious what I am wearing? Scroll down! (contains adlinks)

PantsEllos
BlouseGina Tricot
Coat – Ellos  (similar here)
BootsMassimo Dutti
WatchMichael Kors
BraceletTous

Follow:
Share: