FAVORITE ACCESSORY RIGHT NOW

FAVORITE ACCESSORY RIGHT NOW

Generellt sätt så stylar jag inte med mycket accessoarer. Jag håller mig oftast till smycken & klockor. På senaste tid så har jag blivit förälskad i stora örhängen. Ju större desto bättre. Något som jag också ser som en accessoar till en vanlig outfit är färgen på mina läppar. Att ge dem en extra touch till en väldigt basic klädstil kan göra väldigt mycket för helheten. Nedan örhängen från Massimo Dutti var en av födelsedagspresenterna som jag fick av min man. Hade på mig dessa i lördags -> se dem här. Ni hittar även ett par andra som fallit mig i smaken och som jag funderar på.

Generally, I do not style with a lot of accessories. I usually adhere to jewelry and watches. I have recently fallen in love with big earrings. The bigger the better. Something that I also see as an accessory to a regular outfit is the color of my lips. Giving them an extra touch to a very basic outfit can do a lot for the whole picture. Below earrings from Massimo Dutti I received as one of my birthday gifts from my husband. I wore them this Saturday -> see them here. You will also find a couple of others that I like and thinking about buying.

1. Ellos – Pipols Bazaar 2. Massimo Dutti 3. Zalando – Anton Heunis

 

Follow:
Share: