TURNING TWENTY NINE!

TURNING TWENTY NINE!

Nu börjar det närma sig, mitt sista år med en 2:a framöver! Jag fyller den fjärde oktober, alltså nu på onsdag. Det här året ska jag minnas väl när jag sitter där i gungstolen som en 89 åring, “för 60 år sedan hade jag mitt livs grymmaste år”. Jag ska försöka att resa mycket, äta fantastiskt goda middagar, dricka ofantligt mycket prosecco, festa med vännerna, skratta ännu mer, njuta av livet ännu mer osv. ni förstår poängen. Ha det roligaste året hittills, att för en gångs skull tänka lite mer på mig själv än vanligt, det är mitt mål med 29. 
Igår hade jag familjen (förutom brorsan och hans fästmö då dem ligger och glassar i Grekland) över på middag & prosecco (såklart!). Bästa kvällen! Jag kommer aldrig tröttna på att hänga med min familj. Alltid massa skratt när vi samlas! Jag fick superfina presenter och grymt fina blommor!

Now it’s getting closer, my last year with the number 2 in front! I’m having birthday on the fourth of October, this Wednesday. This year, I’ll remember when I’m sitting there in the rocking chair like a 89 year old, “60 years ago I had the best year of my life.” I will try to travel a lot, eat amazingly good dinners, drink a lot of prosecco, party with friends, laugh even more, enjoy life even more, etc. You get the point. Have the funniest year so far, to think for a bit more about myself than usual, that is my goal with 29.
Yesterday I had the family (except my brother & his fiancee since they are in Greece) over for dinner & prosecco (of course!). The best night! I will never get tired of hanging out with my family. Always laughter when we gather! I got wonderful gifts and beautiful flowers!

Follow:
Share: