UPCOMING WEEK

UPCOMING WEEK

Och där var helgen över. Denna helg har gått lika fort som alla tidigare helger. Vi har spenderat en hel del tid med mina föräldrar vilket har varit super mysigt. Mycket skratt och mycket vin! Haha. Syns även på bilderna ovan (jag&mamma). I lördags hade kom päronen över för lite förfest hos oss då vi skulle fira A-lackering som funnits i Sävsjö i 20år. Pappa är en av dem som började jobba på A-lackering för 20år sedan. Inte illa! Riktigt kul event och vi hade riktigt skoj. Kommande vecka är ganska fullspäckad och det kommer leda till ytterligare en vecka som bara springer förbi. Det är för tusan snart jul! Typ! Haha. Hur ser er kommande vecka ut? Min ser ut såhär:

Måndag – Lämna prover, jobb, handla mat, träning
Tisdag – Moms utbildning i Värnamo (gäller och fräscha upp minnet), ta tåget till Stockholm
Onsdag – Utbildning inom försäkringar i Solna
Torsdag – Jobb, hämta stolar till vårt bord (äntligen hittat ett par till!)
Fredag – Jobb & träning
Lördag – Smyg starta firandet av min födelsedag (som är den 4:e oktober) med familjen
Söndag – VILA

And there was this weekend over. This weekend has gone to fast as all previous weekends. We have spent a lot of time with my parents which has been super cozy. A lot of laughter and a lot of wine! Haha. You can see it on the pics above (me&mom). On Saturday, my parents came over for a pre-party since we were going to celebrate A-lackering (a company in Sävsjö) that had been in Sävsjö for 20 years. Dad is one of those who started working at A-lackering 20 years ago. Not bad at all! Really fun event and we had so much fun. The coming week is quite packed and it will lead to another week just passing by. Soon it will be Christmas! Haha. What is your next week’s plan? Mine looks like this:

Monday – Leave blood samples, work, grocery shopping, training
Tuesday – VAT course in Värnamo (I have to refresh the memory), take the train to Stockholm
Wednesday – Course in insurance in Solna
Thursday – Work, pick up chairs to our table (finally found a couple!)
Friday – Work & training
Saturday – Start the celebration of my birthday that is coming up (4th of October) with my family
Sunday – REST

Follow:
Share: