SECOND OUT – FWS SS18

SECOND OUT – FWS SS18

Då är Fashion Week Stockholm SS18 över. Om ni befann er i Stockholm förra veckan så stötte ni säkert på en hel del mode lejon där ute. En hel del snygga mode lejon dessutom -> kika in på Instagram för att se alla coola outfits. Först ut har vi TOTÊME som har slagit igenom runt om i Europa under våren och sommaren. Ni har säkert sett en hel del strandhanddukar från Totême på Instagram. Dessa fanns även med på catwalken. Lite lustigt enligt min smak men fantastiskt snygga. No. 2 på listan har vi vackra IDA SJÖSTEDT kollektion för vår/sommar 2018. Hennes plagg är alltid lika vackra och jag kan inte slita ögonen från klänningen till höger. Eller vad säger ni?

And the Fashion Week Stockholm SS18 is over. If you were in Stockholm last week, you surely encountered a lot of fashion lions out there. A lot of stylish fashion lions you can say -> check out Instagram to see all the cool outfits. First out we have TOTÊME that has been all over Europe during the spring and summer. You have probably seen a lot of beach towels from Totême at Instagram. These were also on the catwalk. A little bit weird according to my taste but wonderfully at the same time. No. 2 on the list we have beautiful IDA SJÖSTEDT collection for spring/summer 2018. Her garments are always so beautiful and I can not tear my eyes away from the dress to the right. Or what do you say?

VALERIE & NAIM JOSEFI

Varken VALERIE eller NAIM JOSEFI har jag inte stött på tidigare, som ni kan se ovan. Jag föll dock pladask för Valeries färgspektrum på catwalken samt de fantastiskt fina tygerna som presenterades. Verkligen så min smak. Naim’s kollektion fastnade jag enbart för modellernas konstiga makeup. Så lustig och konstig. Men alla vill väl framhäva sig på olika sätt. Bortsett från sminket så älskar jag svart&vitt och det fanns det mycket av i denna kollektion. Kappan är verkligen grym. Skulle dock aldrig kunna bära upp en sådan då den skulle ge intrycket av en ännu kortare jag. 

Neither VALERIE or NAIM JOSEFI have I encountered earlier, as you can see above. However, I fell in love with Valerie’s color spectrum on the catwalk and the amazingly beautiful fabrics that were presented. Really so my taste. Naim’s collection only got my attention because of the strange makeup that the models were wearing. So funny and weird at the same time. But everyone wants to emphasize in different ways. Aside from the makeup I love black & white pieces and there was a lot of that in this collection. The coat is really nice. However, I would never be able to carry one as it would give the impression of an even shorter me. 

JENNIFER BLOM & HOUSE OF DAGMAR

Ja vad ska man säga om JENNIFER BLOM ovan, vilka kreationer! Kolla inte tyget, färgerna och dess svall. Wow wow wow säger jag bara. Finns inget mer att tilläga. Sedan har vi underbara HOUSE OF DAGMAR som jag följt i flera år. Alltid lika stilrent och snyggt och något som jag definitivt skulle kunna ha på mig en vanlig vardag som denna.

So, what should we say about JENNIFER BLOM above, look at the creations! Check out the fabric, the colors and its swell. Wow wow wow. There is nothing more to add. We also have wonderful HOUSE OF DAGMAR that I have been following for several years. Always stylish and neat and something I definitely could wear on a regular weekday like this.

Vad tycker ni om Fashion Week Stockholm jämfört med
Köpenhamns som var för ett par veckor sedan? (Ni hittar det inlägget HÄR)

What do you think about Fashion Week Stockholm compared to
Copenhagen which was a couple of weeks ago? (You’ll find this post HERE)

 

All pics are from – fashionweek.se

Follow:
Share: