WEARING: BIKER JACKET

WEARING: BIKER JACKET

Hösten börjar verkligen närma sig. Det är dags att dra fram min favorit jacka, skinnjackan. Det är även dags att dra fram min älsklings garderob – mörka plagg. Älskar svart, grått, vinrött och senapsgula färger under hösten och vinterhalvåret. Fick mig att påminnas att jag måste införskaffa mig Semilac i färgerna svart, vinröd och mörk grå. Vilka är era favorit färger under hösten?

Autumn really begins to approach. It’s time to bring out my favorite jacket, the leather jacket. It’s also time to pull out my favorite wardrobe – dark clothes. I love black, grey, burgundy and mustard yellow colors during the fall and winter months. Reminded myself that I have to acquire Semilac in the colors black, wine red and dark grey. What are your favorite colors during the fall?

GET MY OUTFIT HERE  ↓

 

Follow:
Share: