DINNER TIME AT MY PARENTS

DINNER TIME AT MY PARENTS

Klockan 12:17 igår får jag ett SMS från mina föräldrar – Ni är välkomna till *******gatan 56 där det serveras tacopaj & prosecco vid 17:00. Välkomna! Älskar sådana SMS och speciellt när dem kommer från mina föräldrar. Har haft en riktigt mysig start på helgen med familjen. Nu sitter jag och käkar frukost och laddar för ett svettigt pass på gymmet. Ikväll är det dags för ett kärt återseende med ett par gamla godingar från gymnasietiden. Sjukt kul! Hoppas ni får en fantastisk lördag. Dags för mig att ta tag i den nu. 

At 12:17 yesterday I received a text message from my parents – You are welcome to *******street 56 where taco pie & prosecco is served at 17:00. Welcome! I love such text messages and especially when they come from my parents. Have had a really cozy start to the weekend with my family. I’m currently eating my breakfast and charging my batteries for a sweaty workout at the gym. Tonight it’s time for a long-time-no-see-meet with a couple of old friends from high school. Really fun! Hope you will have a great Saturday. Time for me to start it right now.

Follow:
Share: