BEAUTY AND THE CITY

BEAUTY AND THE CITY

(This post contains adlinks)

Augusti boxen är här. Är ni nyfikna på vad som finns i månadens box? Jag blev nästan 100% nöjd faktiskt. Förutom en sak, färgen på läppstiftet var inte riktigt min färg. Jag gillar inte skrik-färger på mina läppar. Neutrala eller mörka ska det vara. Boxen heter Beauty and the city och ska förbereda oss inför jobbstart samt skolstart. Själva färgtemat på boxen är ROSA, såklart! Om ni är sugna på att prenumerera på boxen, läs mer -> här   

Vad tycker ni om innehållet? 

//August box is here. Are you curious about what’s in the box this month? I was almost 100% satisfied this month. Except from one thing, the color of the lipstick was not really my color. I do not like screaming colors on my lips. Neutral or dark it should be. The box is called Beauty and the city and will prepare you for the job start or school start. The color of the box itself is PINK, of course! If you would like to try this box, you can read more about it -> here 

What do you think about the content?

 

WHAT WAS IN THE BOX?

  • PICK & PINCH Pink Metallic Slant TweezerEn pincett i roséguld. Den formar ögonbrynen jätte fint tack var sin smala spets. //An tweezer in rose gold. It shapes the eyebrows very well thanks to its narrow tip.
  • BEAUTANIQ BEAUTY Radiant Glow Sheet MaskEn näringsrik mask med naturliga och aktiva ingredienser från citron, kiwi, tomat och jordgubb. Den ger en fin lyster, jämnar ut och ger energi till din trötta hy. Provade denna mask igår kväll, och på mig fungerade den verkligen! //A nutritious mask with natural and active ingredients from lemon, kiwi, tomato and strawberry. It gives a nice luster, smooths out and gives energy to your tired skin. Tried this mask last night, and it really worked for me!
  • MANNA KADAR GLO Illuminator Denna produkt blev jag jätte nyfiken på. Vad är detta för något? Var min första tanke. Detta är en flytande highlighter i färgtonen rosa och en lätt skimmer som ger lyster. Perfekt om du har en matt foundation som du vill få lite lyster i ibland. Blanda den lite med din foundation bara så är det klart! Eller använd den som en vanlig highlighter under foundationen. //I became very curious about this product. What is this? My first thought. This is a liquid highlighter in the color tone pink and a light skimmer that gives glow. Perfect if you have a matte foundation if you want to get a little glow sometimes. Mix a little bit with your foundation and it’s ready! Or use it as a regular highlighter under the foundation. 
  • THE BEAUTY CROP GRLPWR Liquid Lipstick “Peach Please” Ett matt läppstift som inte torkar ut läpparna tack vare sheasmör och vitamin E. Nyans? Korallrosa. Inte riktigt min nyans, tyvärr. Jag hatar skrika färger på läpparna. Klarar inte av det. //A matte lipstick that does not dry out your lips thanks to shea butter and vitamin E. Color? Coral Pink. Not really my nuance, unfortunately. I hate screaming colors on my lips. I can’t stand it.
  • MOROCCANOIL Dry Texture SprayTexturgivande spray som innehåller arganolja och ger en långvarig stadga. Använd till enkla busiga frisyer, som till exempel en slarvig knut för att få den att hålla stadigt i tofsen. //Texture spray containing argan oil that provides a long lasting effect. Use this for simple styles, such as a sloppy knot to keep it firmly.

Follow:
Share: