BEAUTY TIP II

BEAUTY TIP II

(This post contains adlinks)

Mellan mina semester bilder vill jag flika in dessa skönheter. Jag fyndade krämerna men inte foundationen. Den var sablans dyr. Men den var värd varje krona. När jag semestrar är jag alltid sugen på att införskaffa mig lite nya skönhetsprodukter. Vet inte varför, men jag älskar allt som har med skönhet att göra. Får jag se något nytt och härligt i butiken så kan jag inte låta bli.

//Between my holiday pictures I want to show you these beauties. I bargained the creams but not the foundation. It was so expensive. But it was worth every penny. When I’m on vacation, I’m always looking to acquiring some new beauty products. Do not know why, but I love everything that has to do with beauty. If I see something new and beautiful in the store, I can not help it.

DIOR

Jag har både läst och hört massor om Dior Forever och jag var tvungen att införskaffa mig en egen. Ångrar inte en sekund. Det är en täckande foundation men den lägger sig inte som en mask vilket jag gillar. Den är heller inte klibbig och torkar väldigt snabbt efter applicering. Det gör att inget puder behövs. Perfekt nu under sommaren då den även har en solskyddsfaktor på SPF35!

//I have both read and heard a lot about this Dior Forever and I had to acquire it myself. Don’t regret a second. It’s a covering foundation but it does not have a mask effect which I like. It is also not sticky and dries very quickly after application. This means no powder is needed. Perfect now when its summer as it also has a sunscreen factor SPF35!

ELIZABETH ARDEN

Elizabeth Ardens krämer är något som jag alltid velat prova. Dessa är klassiker och har funnits i sortimentet i många år. Jag är helt inne på att återfukta och återfukta mitt ansikte de senaste månaderna. Dessa krämer uppfyller mitt krav till punkt och pricka. Nattkrämen är otroligt skön dessutom och doftar inlagd gurka. Haha. 

//Elizabeth Ardens creams are something I always wanted to try. These are classic and have been in the assortment for many years. I am all in with moisturizing, moisturizing and moisturizing my face in recent months. These creams meet my requirements for sure. The night cream is incredibly nice and it smells like pickled cucumber. Haha.

Follow:
Share: