MY BEAUTY BAG

MY BEAUTY BAG

Detta är en annons för Kicks & Glamma och innehåller annonslänkar

Idag tänkte jag visa er vad jag har i min mini-sminkväska som jag bär med mig vart jag än går. Jag tror att de flesta kvinnor har någon form av to-go sminkväska i sin handväska för att ha det “viktigaste” nära till hands. Man vet aldrig om man får ett sista minuten möte med vännerna efter jobb eller om kollegorna överraskar med en AW. Det gäller då att alltid vara förbered. Förutom smink prylar har jag alltid med mig min hårborste som är från Tangle Teezer, ögondroppar och självklart tamponger. Tyvärr syns dem inte på bilderna nedan då de hade förstört helhets bilden, speciellt tampongerna 😉

//Today I wanted to show you what I have in my mini-make up bag that I carry wherever I go. I think most women have some kind of to-go makeup bag in their purse to have the “most important” close to hand. You never know if you have a last minute meeting with your friends after work or if your colleagues surprises you with an AW. It is important to always be prepared. In addition to makeup gadgets, I always have my hairbrush that is from Tangle Teezer, eye drops and of course tampons. Unfortunately, you can’t see them in pictures below as they do not fit the overall picture, especially the tampons;)

FACE

I min to-go sminkväska har jag alltid med mig mascara. Varför? Jag har haft två fall där jag fick livets läxa.
1.
 jag var påväg till jobbet och en jobbig fluga flög rakt in i ögat. Ni hör ju själva, sjukt jobbigt och min mascara var väck efter 2 minuter.
2. jag är på jobbresa och besöker damtoaletten där jag efter ett besök tvättar händerna och använder handsprit. Vad händer? Handspriten flyger rakt in i ögat (fråga mig inte hur det gick till). Min mascara var väck efter 2 sekunder. Om jag var glad att jag hade mascaran i min to-go sminkväska? Snarare överlycklig.

Min favorit just nu är, Clinique – high impact mascara. En annan viktig sak jag alltid har med mig är min beauty blender, tror inte jag behöver säga mer? Grym för att rätta till din foundation efter en hel dag på jobbet, lite sådär snabbt. 

//In my two-go makeup bag I always have mascara with me. Why? I have had two cases where I got the homework of my life.
1.
 I was on my way to work and a pain in the ass fly flew straight into my eye. As you can hear, stupid fly, and my mascara was gone after 2 minutes.
2. I am on a business trip and I visited the ladies room where after the visit I washed my hands (naturally) and used disinfection spray. What happens? The disinfection flies straight into my eye (do not ask me how that happend). My mascara was gone after 2 seconds. If I was glad that I had mascara in my two-go makeup bag? Rather extremly happy.

My favorite one right now is, Clinique – high impact mascara. Another important thing I always have with me is my beauty blender, don’t think I need to say more? Awesome to use to correct the foundation after a whole day at work, when you are in a hurry.

LIPS & NAILS

Något som dominerar i min sminkväska är produkter för mina läppar. Jag har alltid tre olika varianter av läpprodukter; färgstarkt, neutralt och återfuktande. Den färgstarka varianten använder jag för det mesta efter jobbet om jag måste iväg någonstans, för att piffa till min vardags makeup samt klädsel. Ett färgstarkt läppstift från Chanel med tillhörande läppenna gör då susen. Den neutrala färgen använder jag under arbetstid och vid tillfällen där det inte passar att “sticka ut” alldeles för mycket, som viktiga möten. Då kör jag på ett favorit läppglans från Lancome. Sedan finns det dagar där jag inte känner för att ha något på läpparna alls. Det blir då ett vanligt återfuktande balsam, min favorit just nu är läppbalsamet från The Body Shop med smak av kokos. Glöm inte packa ned det nagellack ni förtillfället bär, man vet aldrig när nageln bryts eller när nagellacket spricker och då vill man gärna åtgärda problemet med en gång.

//Something that dominates my makeup bag are products for my lips. I always have three different varieties of lip products; Colorful, neutral and moisturizing. I use the colorful variant for the most part after my job, if I have to go somewhere, to spice up my everyday makeup and outfit. A colorful lipstick from Chanel with the attached lip pen makes the perfect look. The neutral color I use during working hours and on occasions where it does not fit to “stand out” far too much, as important meetings. Then I use my favorite lip gloss from Lancome. Then there are these days where I do not feel like having anything on my lips at all. I use then a regular moisturizing lip balm, my favorite right now is from The Body Shop with a taste of coconut. Do not forget to pack your current nail polish, you never know when the nail gets broken or when the nail polish breaks and you probably as I would like to fix the problem at once.

BEAUTY COMES FROM THE INSIDE

Vi alla vet att skönhet kommer inifrån och från DNA såklart. Vi kan inte påverka DNA’t men vi kan alltid påverka vår skönhet genom att äta hälsosamt och nyttigt, glöm för gudsskull inte vattnet! Tack vare det får vi en fin och jämn hudton. Jag hjälper till att boosta min skönhet inifrån med hjälp av Beauty Booztsom är ett spray du sprutar i munnen 3 gånger om dagen. Mer om Beauty Boozt finner du här.

Pst! Du kan nu införskaffa dig denna till 25% rabatt och den håller dessutom i 3-4 månader!

//We all know that beauty comes from within and from DNA of course. We can not influence our DNA, but we can always affect our beauty by eating healthy, do not forget about the water for God sake! Thanks to this we get a nice and even skin tone. I boost my beauty from within with the help of Beauty Boozt, which is a spray you spray in your mouth 3 times a day. More about Beauty Boozt can be found here.

Ps! You can currently buy it to 25% off and you can use it up to 3-4 months!

Follow:
Share: