MY LAST DAY IN WARSAW

MY LAST DAY IN WARSAW

Min sista dag i Warszawa spenderade vi genom att cykla runt i Warszawa och bara njuta av staden. Det känns som om det är sista gången jag ser Warszawa men jag vet mycket väl att vi kommer återvända väldigt ofta hit. Jag misstänker att en hel del shopping helger kommer att spenderas här framöver. Hehe. Vi lämnar trots allt familj och vänner här så det finns många anledningar till att återkomma till Warszawa framöver. I samband med vår cykeltur i söndags hann vi med att besöka ett par smultronställen också. Vi lunchade på Palmier, fikade på Starbucks, åt glass på Plac Zbawicela och bara njöt av solen. Warszawa bjöd på grymt väder i söndags och det var underbart att bara cykla omkring och prata om allt möjligt. Vi avslutade cykelturen med en bärs på vår innegård för att utnyttja solen till max. Warszawa jag kommer sakna dig!

//My last day in Warsaw we spent by cycling around Warsaw and just enjoying the city. It feels like it’s the last time I see Warsaw but I know very well that we will be returning very often here. I suspect that a lot of shopping weekends will be spent here in the future. Hehe. After all, we leave family and friends here so there are many reasons to return to Warsaw in the future. In connection with our bike ride we visited a couple of places that we like as well. We lunched at Palmier, took a coffee break at Starbucks, ate ice cream on Plac Zbawicela and just enjoyed the sun. Warsaw offered great weather this Sunday and it was wonderful just cycling around and just talk talk. We finished the bike ride with a beer at our courtyard to take advantage of the sun to the max. Warsaw I will miss you!

Follow:
Share: