MOTHER’S DAY COMING UP!

MOTHER’S DAY COMING UP!

(Nedan inlägg är en annons för Cervera, Glamma, Guldfynd, Bokus, Greatdays, Ur&Penn, Oscar&Clothilde, Coolstuff och innehåller annonslänkar)

Snart är det morsdag och vi alla vet att våra mammor älskar att bli uppvaktade just denna dag. Vi borde alltid uppvakta våra mammor, även om det inte är morsdag, men du som jag vet att denna dagen betyder lite extra mycket för våra mammor. Jag vet att den dagen jag blir en mamma kommer jag också vilja bli uppvaktad. Hehe. Det kommer dock dröööja men ändå! 

//Soon it’s Mother’s Day and we all know that our mothers love being honored this day. We should always honor our mothers, even if it’s not Mother’s Day, but you, as I know this day, means a bit extra for the mothers. I know that when the day I become a mother I want to be honored as well. Hehe. However, it will still take some time but anyway!

HOW ARE YOU HONORING YOUR MOTHER?

Hur ska vi uppvakta våra mammor som bäst tycker ni? Det finns massa olika sätt att uppvakta henne, ni vet dock bäst själva vad just eran mamma gillar. Det behöver inte alltid kosta något, kom ihåg det! Det är faktiskt tanken som räknas och känner man att man just nu inte har tillräckligt med pengar, ta med mamma på en promenad, en cykeltur, spela spel, umgås med henne hela dagen, laga god mat åt henne, baka en kaka, som ni märker finns det massor man kan göra som inte behöver kosta något alls. Det är tanken som räknas. 

Har ni däremot en liten slant som ni vill lägga på en present vill jag gärna hjälpa och tipsa er om lite presenter som ni kan ge era mammor. 

How do we best honor our mothers? There are many different ways to honor her, but you know the best what your mom likes. It doesn’t always have to cost, remember that! It’s actually the thought that matters and if you feel that you do not have enough money right now, bring your mom out for a walk, a bike ride, play games, hang out with her all day, cook some food for her, bake a cake for her. As you see, there are lots of things to do that do not cost anything at all. It’s the thought that counts.

On the other hand, if you have some money that you want to spend on a gift, I would like to help and advise you about some presents that you can give to your mothers. 

Wine glas from Carolina Gynning

Vad sägs om rödvins glas eller champagne glas från Carolina Gynning? Hon har så många fina glas med olika mönster som man kan välja emellan. Snygga vinglas är alltid populärt att ge och är oftast en väldigt uppskattad present att få.
Just nu kan ni dessutom erhålla 20% rabatt på hela hennes kollektion — > mer info här! 

//How about red wine glass or champagne glass from Carolina Gynning? She has so many nice glasses with different patterns that you can choose from. Stylish wine glasses are always popular to give and are usually a very appreciated gift to get.
Right now you can also get a 20% discount on her entire collection -> more info here!

Candles & a good book for those cosy evenings

Som tack för att vi var kattvakter fick vi i gåva en Yankee Candle. En perfekt present att ge bort, så väl till henne som till honom. Dessa ljus doftar så ljuvligt och det räcker att man tänder dem i ett par minuter så luktar hela lägenheten fantastiskt. Att dessutom läsa en härlig bok med tända ljus är pricken över i:et.
Är det någon som läst Camillas senaste bok? 

//As a thank you for being a cat guards, we received a Yankee Candle from our friends. A perfect gift to give away as well to her as to him. These candles smell so lovely and it’s enough to light them for a couple of minutes, then the whole apartment smells amazing. Additionally, reading a good book with candles is the perfect combo.
Has anyone read Camilla’s latest book?

Looking for something different and fun to give?

Om ni är ute efter något roligt till er mamma så tycker jag att ni ska spana in sidan coolstuff.se Dem har verkligen så mycket roliga prylar och är man ute efter något udda och välbehövligt att ge sin mamma så hittar ni säkerligen något här. Det lovar jag!

//If you are looking for something fun for your mom, I think you have to see the page coolstuff.se You really have so much fun stuff and are you looking for something odd and much needed gift to give your mother you will certainly find something here. I promise!

Something for the interior mommy

Lite guld i vardagen kanske? En liten guld detalj på en inrednings grej gör allt tycker jag! Är väldigt såld på denna trend. Väldigt många affärer har något i butik med lite guld i och det är väldigt lätt att kombinera denna trend i sitt egna hem tycker jag. Jag är såld på lampan nedan, så himla fin. Den är inte lika billig men den gör verkligen jobbet. Eller vad sägs om lite guld på kaffe koppen?

//Little gold in your everyday life maybe? A little gold detail on an interior thing makes everything! I am very sold on this trend. Many shops have something in the stores with some gold in and it is very easy to combine this trend in your own home, I think. I’m love the lamp below, so beautiful. It’s not the cheapest but it really does the job. Or how about some gold on the coffee cup?

Serum for her body

Vem gillar inte skönhetsprodukter? Det kan man nog aldrig få för mycket av och man uppskattar det väldigt mycket då det oftast är dyrt att köpa. Jag älskar att få skönhetsprodukter! Det är väldigt inne med serum av alla dess slag, så varför inte ett kroppsserum som ökar blodcirkulationen som i sin tur ger en slimmad effekt? JA TACK! Denna produkt kommer från Decor och finns nu till ett nedsatt pris här!

//Who does not like beauty products? You can never get too much and you appreciate it every time as it is usually expensive to buy. I love to get beauty products! It is very common with serum of all its kind these days, so why not a body serum that increases blood circulation, which as a result gives a slim effect? YES THANK YOU! This product is from Decor and is now available at a discounted price here!

 

What about some bling bling?

Gillar er mamma smycken? Det är väldigt inne med rose-gold smycken och nedan klocka tycker jag är superfin! Jag är på jakt efter en liknande då jag tycker att färgen är så himla fin vilket samtidigt kommer att passa till många outfits. Har ni fallit för denna färg ännu? Jag tycker även att nedan “forever” halsband är väldigt fint som kan spegla er relation tillsammans, en liten tanke bakom presenten kan vara väldigt uppskattat också. 

//Does your mother like jewelry? It’s very popular with rose-gold jewelry these days and below watch is super nice! I’m looking for a similar one, because I think the color is amazing, which will fit many outfits at the same time. Have you fallen for this color yet? I also think that the “forever” necklace is very nice that can reflect your relationship together, a little thought behind the gift can be very appreciated as well.

Want to spend a few hours with your mom?

Istället för att köpa en present till er mamma så tycker jag att det är riktigt mysigt att bjuda med sin mamma någonstans där ni kan spendera ett par timmar ensamma. Bara du&hon. Det finns många olika paket som erbjuds för just morsdag och nedan brunch är en utav dem.
In och kika för fler mysiga aktiviteter ni kan hitta på med just er mamma.

//Instead of buying a gift for your mom, I think it’s really nice to invite your mom somewhere where you can spend a couple of hours alone. Just you & her. There are many different packages offered for just Mother’s Day and below brunch is one of them.
Check out for more cozy activities you can do with your mom. 

 

Follow:
Share: