1 MAY – ACTIVE WAY

1 MAY – ACTIVE WAY

Jag hoppas ni är utvilade efter er långledighet, själv har jag ledigt fram till torsdag. Så härligt! På onsdag firar Polen sin nationaldag vilket innebär ett par extra lediga dagar. Välbehövligt. Jag spenderade 1 maj på ett aktivt sätt, där jag startade dagen med ett benpass och lite cardio på gymmet. Därefter gled vi runt i Warszawa ned-cabat då Warszawa bjöd på sol & 16 grader. Som jag längtat efter solen, äntligen tittade den fram igen. Hur spenderade ni er första maj? 

//I hope you are well rested after your long holiday, I’m free until Thursday. So nice! On Wednesday, Poland celebrates its national day which means a couple of extra days off. Much needed. I spent 1 May actively, where I started the day with a leg session and a little cardio at the gym. Then we drove around in Warsaw with my cabriolet since Warsaw offered sun and 16 degrees. As I longed for the sun, at last it looked out to us again. How did you spend your 1st of May?

 

TODAY’S WORKOUT

Dagens träning bestod av ett lättare benpass där jag avslutade hela träningen med 30min cardio. På gymmet finns det nya löpband där dem har träningsprogram för ben & rumpa. Testade på det här förra veckan där jag körde två cardio pass, 45min vardera. Idag efter benpasset fick det bli 30min. Programmet är grymt och är väldigt energi krävande vilket man ser på mig när jag kliver av löpbandet. Haha.

//Today’s training consisted of a lighter leg session where I completed the entire workout with 30min cardio. In the gym there are new treadmills where they have training programs for legs & glutes. Tried on this last week where I ran two cardio passes, 45min each. Today after the leg session I went for 30min. The program is cruel and is very energy demanding, which you can see on my look when I get off the treadmill. Haha.

Today’s leg session:

4 x 20 – Lunges (15kg)
4 x 12 – Dead Lift (20kg)
4 x 12 – Leg Curl (15kg)
4 x 15 – Hip Trusters on the machine (15kg)
4 x 15 – Donkey Kicks on the machine (10kg)

DEHA

Under dagens träning testade jag lite nytt från garderoben, ett par nya tights och sport-BH från DEHA som är ett italienskt ekologiskt märke. Även luv-tröjan och väskan är från DEHA. Kläderna är gjorda av naturligt bomull och jag känner knappt av kläderna när jag har dem på mig, då dem är så mjuka. Jag känner verkligen skillnaden jämfört mot andra träningskläder som jag brukar ha på mig. Aldrig tidigare tänkt på att träningskläder kan vara så sköna och mjuka på en och samma gång, något som jag definitivt kommer lägga märke på för kommande köp. Vad tycker ni är viktigt när ni väljer att köpa nya träningskläder? 

//During today’s workout, I tested something new from my wardrobe, a pair of new tights and sports bra from DEHA, which is an Italian eco-label. The hoodie and the bag are as well from DEHA. The clothes are made of natural cotton and I hardly feel the clothes when I have them on me, since they are so soft. I really feel the difference compared to other workout clothes that I usually wear. Never thought that workout clothes can be so comfortable and soft at the same time, something that I definitely will pay attention to with future purchases. What is important for you when you buy new workout clothes?

This post contains adlinks

Follow:
Share: