MY CURRENT SKINCARE

MY CURRENT SKINCARE

Som ni säkert vet så har jag använt Mary Kays hudvård serie i snart ett år och jag är super nöjd med produkterna. Min hy har verkligen repat sig efter dessa produkter. Men Mary Kays produkter är inte dem billigaste tyvärr. Den hudvård serien som jag använde mig av innehöll 5 produkter och kostar därefter tyvärr. Eftersom jag är en kvinna och vi kvinnor gillar att byta ut produkter, testa nytt och upptäcka så har jag ett bra tag letat efter en “ersättare” till min hy. Jag är inne på produkter som är lite mer skonsamma för mitt ansikte, som är mer eko-vänliga och föll därmed för ovan serie och tvätthandske.

//As you probably know, I’ve used Mary Kays skin care series for almost a year now and I’m very pleased with the products. My skin has really recovered from these products. But Mary Kay’s products are not the cheapest, unfortunately. The skin care series that I used contains of 5 products and costs unfortunately. Because I’m a woman and we women like to change products, try new and discover, I’ve been looking for a replacement for my skin. I’m very into products that are a bit more gentle to my face, which are more eco-friendly and therefore fell for the above series and washing glove.

BANDI

Bandi är ett polskt märke och jag upptäckte Bandi för inte alls längesedan. Jag fick höra runt omkring mig att Bandi har grymma produkter till grymma priser. Jag införskaffade mig två produkter från märket till mitt hår och blev genast förälskad! Har ni hört talas om att det finns peeling för hårbotten? Jag hade inte det, men Bandi erbjuder en sådan produkt och den är magisk. Behöver inte alls tvätta håret lika ofta. Så skönt! Mer om det i ett annat inlägg. Jag bestämde mig för att testa dag och natt krämen från serien Sebo Care som vänder sig till de normala hudtyperna men även till den lite fetare. Dag krämen skyddar mot yttre skadliga faktorer, jämnar ut hudfärgen, reglerar produktionen av sebum och fungerar utmärkt som bas för din make-up. Under natten så jobbar nattkrämen på att minska våra talg körtlar, skydda huden, återhämtar vår hud samt jämnar ut den. Än så länge är jag riktigt nöjda med dessa produkter och är sugen på att införskaffa mig ögon krämen. Bästa av allt? Produkterna är inte testade på djur och kostar enbart 90SEK/st.

//Bandi is a Polish brand and I discovered Bandi not to long ago. I have heard around that Bandi has awesome products for great prices. I acquired two products from the brand to my hair and immediately fell in love! Have you ever heard that there is peeling for the scalp? I haven’t, but Bandi offers such a product and it’s magical. I don’t need to wash my hair that often anymore. So nice! More about it in another post. I decided to test the day and night creams from the Sebo Care series that are for the normal skin types, but also for those with slightly oily skin. The day cream protects against external harmful factors, smooths the skin color, regulates the production of sebum and works well as a base for your makeup. During the night, the night cream works to reduce our tallow glands, protect the skin, recover our skin and smooth it out. So far, I am really pleased with these products and am looking forward to acquiring myself with the eye cream. Best of all? The products are not tested on animals and cost only 90SEK/pc (45PLN/sztuka).

GLOV

Min hud-rutin kommer framöver bestå av enbart 3 produkter (4 när jag väl köper ögon krämen) -> dag & nattkräm samt tvätthandsken. YES! Kan äntligen packa ned allt i handbagaget på flyget! Så smidigt. Tvätthandske, till vaddå? Du dränker den i vatten, sedan skrubbar du ansiktet i 1-2min och vips är allt smink borta. Jag lovar, allt smink är borta! Denna vante är grym och är dessutom skonsam för ditt ansikte. Slut med rengörings produkter för min del till ansiktet. Slöseri med pengar totalt. Har ni provat denna vante tidigare? Om inte, GÖR DET! Ni kommer inte ångra er. Vanten kan återanvändas i hela 3 månader och kostar enbart 90SEK. 

//My skin routine will consist of only 3 products (4 when I buy the eye cream) -> day and night cream as well as washing glove. YES! I can finally pack everything into the hand luggage to the next flight! So smoothly. Washing glove, for what? You drench it in water, then you rub your face for 1-2 minutes and pooooff your make up is all gone. I promise, all makeup is gone! This glove is amazing and is also gentle to your face. Goodbye to my cleaning products. Waste of money in total. Have you tried this glove before? If not, DO IT! You will not regret it. The glov can be reused for 3 months and costs only 100-150SEK (50PLN).

This post contains adlinks

 

Follow:
Share: