FURLA #2

 

 

Denna skönhet förtjänar ett eget inlägg för den är så fin. Den är underbar och fantastiskt snygg. När jag kom hem från jobbet igår stod denna skönheten och väntade på mig. Om jag blev överraskad?! Ehm JA! Om jag blev överlycklig? SJÄLVKLART! Jag har länge velat köpa en ny väska då min nuvarande är väldigt sliten och låt oss inse, vi behöver uppdatera vår väsk-garderob med jämna mellanrum. Sedan jag fick min första Furla så har jag fastnat för detta märke då väskorna är så vackra gjorda. Bilderna gör den inte rättvis tyvärr. Jag har därmed en Furla #2 i min kollektion och fler ska det bli! Vilken tycker du om mer?

Vill du införskaffa dig din alldeles egna Furla? Du hittar båda mina modeller här!


//This beauty deserves a separate post for being so nice. It is wonderful and is amazingly looking at the same time. When I came home from work yesterday, this beauty was waiting for me. If I was surprised?! Ehm YES! If I was overjoyed? OBVIOUS! I have for a very long time wanted to buy a new bag since my current one is very worn out and let’s face it, we need to update our handbag-wardrobe regularly. Since I got my first Furla, I’ve been stuck to this brand since the bags are so beautiful made. The pictures do not justify that unfortunately. I therefore have a Furla #2 in my collection and more will it be! Which one do you like more?

Would you like to buy your own Furla? You can find both of mine models here!

This post contains adlinks

Follow:
Share: