OOTD – LEATHER JACKET

LEATHER JACKET

Skinnjackan är ett plagg som aldrig går ur modet. Den kan användas till olika typer av plagg, byxor som klänning. Min jacka har jag haft i många år och jag införskaffade den under min studietid när jag pluggade till Ekonom. Jackan kommer från JOFAMA som hade då ett samarbete med bloggaren Kenza

//The leather jacket is a garment that never goes out of fashion. It can be used for different types of garments, to pants or even a dress. I’ve had my jacket in many years, and I acquired it during my student days when I studied to be an Economist. The jacket comes from JOFAMA which then had a partnership with the blogger Kenza.

SHIRT

Skjortan kommer från James Button och består av 100% bomull. Modellen på just denna skjorta är en slim fit passform. Den lägger sig väldigt snyggt på kroppen och formas därefter. Skjortan kan även användas utanpå byxorna och behöver inte alls vara instoppad om man inte gillar det. Här kan ni se mer bilder på hur den ser ut utanpå.  

//The shirt comes from James Button and consists of 100% cotton. The model in this particular shirt is a slim fit. It adds up very nicely on the body and shapes accordingly. The shirt can also be used outside the pants, and do not need to be inserted if you don’t like it. Here you can see more pictures of how it looks on the outside.

PANTS

Byxorna kommer från Monika Kaminska och är egentligen ett par kostym byxor tillhörande min kostym som jag fick i julklapp av min familj. Hela kostymen kan ni se här. Även dessa byxor är av 100% bomull och har en riktig skön passform. Dessa byxor använder jag väldigt ofta separat till jobbet framförallt, då de är väldigt universala och passar till det mesta.

//The pants are from Monika Kaminska and is actually a pair of suit pants associated to my suit that I got as Christmas gift from my family. The entire suit can be seen here. These pants are made from 100% cotton as well and has a really nice fit. I use these pants seperate very often to work, since they are very universal and fits to everything.

Follow:
Share: