IT’S TEA TIME!

IT’S TEA TIME

It’s tea time! Jag älskar te i alla dess sorter. De får gärna vara fruktiga och helst ska det vara ett grönt te. Sedan får te koppen vara tjusig också så blir det genast roligare att dricka te. Denna kopp kommer från märket Vola Art Of Deco i samarbete med Anna Halarewicz som är en polsk mode illustratör. Jag upptäckte hennes verk när jag tog min första klunk från denna tjusiga kopp. Hennes illustrationer faller mig verkligen i smaken och jag är riktigt sugen på att slänga upp en på väggen i sovrummet. 

//It’s tea time! I love tea in all its varieties. They may be fruity and ideally it should be a green tea. Then if tea cup is fancy it immediately becomes more fun to drink a cup of tea. This cup comes from the brand Vola Art of Deco that has a collaboration with Anna Halarewicz who is a Polish fashion illustrator. I discovered her work when I took my first sip from this fancy cup. Her illustrations really falls into my taste and I’m really eager to buy one and put on the wall in the bedroom.

Pics – Anna Halarewicz

Follow:
Share: