DECORATE WITH THE COLOR OF THE YEAR

 

PANTONE – GREENERY

Kommer ni ihåg när jag skrev om årets färg 2017 som utsetts av Pantone? Om inte, läs om det här. Som ni säkert minns så tycker jag inte om färgen särskilt mycket. Jag har dock sedan dess funderat på hur man kan använda färgen för att dekorera sitt hem för att det skall se någorlunda bara ut. Jag har inspirerats av Pinterest och hittade en hel del intressanta kombinationer. Vilken tycker ni om bäst?

//Remember when I wrote about the color of the year 2017 designated by Pantone? If not, read about it here. As you probably recall I do not like the color very much. However, I have since then thought about how to use the color to decorate a home to make it look reasonably good. I have been inspired by Pinterest and found a lot of interesting combinations. Which one do you like the best?

DOORS & STAIRS

SOFAS

INTERIOR

DETAILS

LIVINGROOM & PATIO

BATHROOM & BEDROOM

Pics: Pinterest

Follow:
Share: