TOP FAVORITE THINGS RIGHT NOW!

 

Som ni säkert vet så älskar jag mitt Mary Kay men låt oss vara ärliga, det är inte bara Mary Kay som har bra produkter. En produkt som jag älskar är Esteé Lauder Advanced Night Repair som är ett natt-serum. Som ni hör på namnet används detta under natten och den mjukar upp, återfuktar och skyddar huden mot fria radikaler. Den jämnar även ut huden och minskar på de fina linjerna vi kvinnor har! (Ljug inte nu! Vi alla har dem!) Den är inte billig men tusan vad jag rekommenderar denna starkt! Håll utkik efter rabatter och prisnedsättningar för att få ned priset lite – sedan slår ni till på denna fantastisk produkt!


As you probably know, I love my Mary Kay, but let’s be honest, it’s not just Mary Kay that has good products. A product that I love is Estee Lauder Advanced Night Repair which is a night serum. As you hear on the name it is used during the night and it softens, moisturizes and protects your skin against free radicals. It also evens out the skin and reduces the fine lines we women have! (Do not lie now we all have them!) It’s not cheap, but what the heck, I recommend this highly! Look for discounts and rebates to bring down the price a bit – THEN you go and get this amazing product!

 

 

 

Penslar från Zoeva fick jag i julklapp av min syster, dessa plus ett extra set. Det är ett riktigt grymt pensel-set för dem som gillar att sminka sig lite extra. Mjuka sköna penslar är A och O när man sminkar sig.


Brushes from Zoeva I received as a Christmas gift from my sister, these plus an extra set. It’s a really good brush set for those who likes to put make up on themselves a little extra. Soft brushes is everything when you do your make up.

 

 

 

Kaffepress från CHAMBORD i färgen kopparDen är fantastisk fin att bara kolla på. Jag älskar kaffe. Jag dricker ca 4 koppar om dagen (Jag vet, på tok för mycket..) och jag tänker inte sluta. Möjligtvis minimera antalet koppar per dag men det i ett senare skede i livet. Tillbaka till kaffepressen, vad tycker ni? Mellan söndag och måndag har ni möjligt att köpa övriga varor (till ord. pris) med 10% rabatt, använd koden spring10


Coffee Press from CHAMBORD in color copper. It is fantastic just to watch. I love coffee. I drink about 4 cups a day (I know, way too much ..) and I’m not going to quit. Possibly minimize the number of cups per day but at a later stage in life. Back to the coffee press, what do you think? Between Sunday and Monday you have the opportunity to get 10% off on anything that is not already reduced. Use the code; spring10.

 

 

 

Som ni säkert vet så är min man väldigt intresserad av klassisk herrmode (För övrigt älskar jag det!) -> Kika här! Givetvis har jag också fastnat för vissa element som vi kvinnor också kan ha på oss, speciellt accessoarer. Därav denna näsduk som man så fint piffar till sin kavaj eller kappa med. Just denna är gjord av 100% silke. Vad tycker ni om näsdukar till en kvinnlig outfit?


As you probably know, my husband is very interested in classic menswear (And I love it!) -> Take a look here! And of course, I also got interested into certain elements that we women also can use, especially accessories. Hence this pocket square that you can nicely spice up your jacket or coat with. This particular is made of 100% silk. What do you think of pocket squares to a female outfit?

 

 

 

 

 

Sist men inte minst ligger ett par silverskor högt upp på listan. Jag har tidigare skrivit om denna typ av skor och jag kan inte sluta tänka på silver. Denna skönhet hade passat perfekt till ett par vita byxor, en klassisk klänning eller varför inte till ett par blå jeans!


Last but not least a pair of silver shoes is high on my wish list. I have previously written about this kind of shoes and I can not stop thinking about silver. This beauty would have fit perfectly with a pair of white trousers, a classic dress or even a pair of blue jeans!

 

 

If you could choose one of these things, which one would you choose?
(this post contains adlinks)

Follow:
Share: