SPRING IN WARSAW!

SPRING IN WARSAW

Igår hade vi en fantastisk dag jag och M här i Warszawa. Staden bjöd på 14 grader och sol och jag fick verkligen vårkänslor i kroppen. Vi bestämde oss för att spendera dagen utomhus hela eftermiddagen för att njuta av vårsolen. Vi åt frukost och fixade i ordning oss så fort som möjligt för att hinna njuta så mycket som möjligt av solen. Jag drog fram mina Converse och stoppade undan mina vinterskor i skåpet (ses om 9 månader). Sen var jag redo för denna lördagen!

//Yesterday we had a fantastic day here in Warsaw me and M. The city offered 14 degrees and sun and I really got spring fever in my body. We decided to spend the day outside all afternoon to enjoy the spring sunshine. We ate breakfast and fixed us quickly in order to enjoy as much as possible of the sun. I pulled out my Converse and put away my winter shoes in the wardrobe (see you in 9 months). I was ready for this Saturday!

CABRIOLET

Det var äntligen dags att köra ned cabat och njuta av min nya bil till fullo – oj vad vi njöt. Vi åkte runt i Warszawa och lyssnade på musik för att sedan njuta av en pizza på “Na Lato”. Kvällen avslutade jag med en middag med vänner. Hoppas ni hade en härlig lördag och är redo för en lika härlig söndag!

//It was finally time to run down my cabriolet and enjoy my new car to the max – oh how we enjoyed. We went around in Warsaw and listened to music and then enjoyed a pizza at “Na Lato”. I ended my Saturday with a small dinner with friends. Hope you had a lovely Saturday and are ready for an equally lovely Sunday!

RIVA

Jag älskar denna skönheten. Det är ren lycka varje gång jag sätter mig i den och ska köra iväg. Komfort, stilen och lukten av nytt gör att jag längtar tillbaka till den varje gång jag kliver ut den. Jag vet, ni tänker säkert, “det är bara en bil kom igen!” – tyck och tänk så då. I don’t care! För er som är det minsta intresserade av denna skönhet kan läsa mer om den här och när jag hämtade den i januari.

//I love this beauty. It’s pure happiness every time I sit in it and it’s time for a drive. Comfort, style and the smell of new makes me nostalgic every time I step out form the car. I know, you certainly think, ‘it’s just a car come on! ” – Go ahead and think so then. I don’t care! For those of you who are the least interested in this beauty can read more about it here and when I picked it up in January.

Pics – PanGrono.pl

Follow:
Share: