FULLBODY WORKOUT!

FULLBODY WORKOUT

Dagens svettiga pass bestod av helkroppsövningar innehållandes min favorit – ABS! Jag kombinerade hela mitt träningspass med kondition och styrka genom att köra superset. Svettigt var det kan jag lova! Nedan kan ni se 3 av mina favorit övningar som jag gör för det mesta när jag tränar magen. Dessa är super enkla och kan lätt göras hemma utan några tillbehör. Jag körde 15 repetitioner för varje övning x4.

//Today’s sweaty workout consisted of full body workout including my favorite – ABS! I combined my entire workout with cardio and strength training by doing supersets. It was really sweaty, I can promise you that! Below you can see three of my favorite exercises that I do most of the time when I train my ABS. These are very simple and can easily be done at home without any equipment. I did 15 repetitions for each exercise x4.

Jag startar & avslutar alltid mina träningspass med BCAA
I start & end all of my workouts with BCAA

Follow:
Share: