PORRIDGE WITH BANANA & PEANUT BUTTER

PORRIDGE WITH BANANA & PEANUT BUTTER

Finns det något bättre än lördagsmorgnar? Tror inte det. Det är min favoritdag när det kommer till min frukost. Jag har gott om tid att tillaga något smarrigt som jag kan sitta och njuta av framför Nyhetsmorgon. Dagens tips som jag själv njöt av är detta recept, havregrynsgröt med banan & jordnötssmör. Mums! Laga det till frukost idag eller imorgon, ni kommer inte ångra er! Det är dessutom super enkelt och super gott.

//Is there anything better than Saturday mornings? I don’t think so. It’s my favorite day when it comes to my breakfast. I have plenty of time to cook something yummie and I can sit and enjoy it in front of the news. Tip of the day that I self enjoyed is this recipe for oatmeal with banana & peanut butter. Yum! Cook it for breakfast today or tomorrow, you will not regret it! Moreover, it is super easy and super tasty.

INGREDIENTS (1 portion)

50g havregryn50g oatmeals
1 msk linfrön/1 tablespoon linseed
En matsked jordnötssmör (jag valde osötad crunchy) / 1 tablespoon peanut butter (I choose unsweetened crunchy)
En nypa havssalt / 1 pinch of sea salt
1 liten banan / 1 small banana
hallonraspberries
riven kokos / coconut flakes

THE MAKING

Koka havregrynen enligt förpackningen. Tillsätt därefter linfrön och jordnötssmör och röra om tills smöret smält helt. Lägg upp gröten och toppa den med banan, hallon och riven kokos. Det är självklart fritt fram och toppa havregrynen med vad som helst. Experimentera! Smaklig måltid!

//Boil the oatmeal according to package directions. Then add flax seeds and peanut butter and stir until the butter is completely melted. Add the oatmeal in a bowl and top it with banana, raspberries and grated coconut. It is obviously free to garnish your oatmeal with whatever you want to. Experiment! Have a nice meal!

WANT TO SEE MORE OF MY HEALTHY FOOD TIPS? CHECK THIS OUT!

Follow:
Share: