JUST AN ORDINARY HARVEY SUIT DAY!

SUIT DAY

Kostym en lördag? Varför inte?! Det här är min allra finaste julklapp som min familj samlat ihop till mig – en Harvey Suit från den fantastiska Monika Kaminska. Min allra första kostym och jag älskar den! Igår hade den premiär och jag valde att dressa ned den stiliga looken med en svart polo tröja, det var ju trots allt lördag. En kostym behöver inte enbart användas till jobbet, våga lek med den så får du se att du kan använda den flera gånger om! Glöm inte att du kan bära plaggen separat – byxorna till en snygg skjorta eller blus och kavajen till en pennkjol. Ni kommer få se denna kostym flera gånger här framöver då jag kommer leka med olika kombinationer.

//Suit on a Saturday? Why not?! This is my finest Christmas gift that my family gathered to me – a Harvey Suit made by the amazing Monika Kaminska. My very first suit and I love it! Yesterday was the premiere and I chose to dress the stylish look down a bit with a black turtleneck sweater, after all it was a regular Saturday. A suit may not only be used for work, dare to play with it and you’ll see that you can use it several times! Do not forget you can wear the garments separately – pants to a nice shirt or blouse and the blazer to a pencil skirt. You will see this suit several times here in future since I will play with it in different combinations.

HARVEY SUIT

Kostymen är ready to wear vilket kort och gott innebär att den redan är färdigsydd och redo att användas. Just min kostym behövde vi såklart anpassa byxornas längd vilket är en vanesak för min del då jag är kortare än genomsnittslängden i Sverige som ligger på 167,7cm. I övrigt sitter den som en smäck, eller hur? Färgen är fantastisk och som ni säkert vet så gillar jag basic färger vilket gör det väldigt lätt att anpassa andra plagg till kostymen. En annan viktig sak – vi kemtvättar våra kostymer! Tänk på det inför ett köp! Harvey Suit består av 100% ull från Storbritannien och 100% viskos. En kostym som består av bra material är en investering, för tro inte att det är billigt att köpa en bra kostym. Vårda den därefter med omsorg så ska du se att den håller i flera år. 

//The suit’s Ready to Wear which simply means that it is already made and ready to use. For my suit, we needed of course to adapt the suit pants length which is a habit for me since I am shorter than the average length in Sweden which is 167,7cm. Otherwise, it sits like a glove, right? The color is fantastic and as you probably know, I like basic colors, it’s making it very easy to combine other garments to the suit. Another important thing – we diers our suits! Think about it before you buy! Harvey Suit consists of 100% wool from Britain and 100% viscose. The suit is made of good material which in it’s self is an investment, not to believe that it’s cheap to buy a good suit. Foster it carefully and you will see that it will hold for several years.

SuitMonika Kaminska
CoatEllos.se
Shoes – Kazar
Sunnies – Chanel

Watch – Certina
Bracelet – Tous

 

Photographer – Pangrono.pl 

Follow:
Share: