THE PERFECT SET #2

Banana Republic – Dress / Top Shop – Jacket / Furla Metropolis – Handbag 
/ Prada – Sunglasses / Högl – Shoes

THE PERFECT SET #2

Om det hade varit maj och 20 grader utomhus och härlig vårsol strålandes så hade ovan look varit något jag definitivt skulle ha på mig. Det här är min färgskala och färger som jag trivs bäst med. Simpla men snygga. En svart klänning kan du kombinera på många olika sätt! Byt bara ut väskan, skorna och jackan och du har en helt ny look! Nu tycker jag att våren får komma väldigt fort.. 

//If it had been May and 20 degrees outdoors and a beautiful spring sun warming my face then above look is something that I would definitely wear. This is my color palette and colors that I like the best. So simple but still stylish. With a black dress you can combine it in many different ways! Simply replace the bag, shoes and jacket and you have a brand new look! Please let the spring come very soon..

Follow:
Share: