THE PERFECT SET #2

Banana Republic – Dress / Top Shop – Jacket / Furla Metropolis – Handbag 
/ Prada – Sunglasses / Högl – Shoes

THE PERFECT SET #2

Om det hade varit maj och 20 grader utomhus och härlig vårsol strålandes så hade ovan look varit något jag definitivt skulle ha på mig. Det här är min färgskala och färger som jag trivs bäst med. Simpla men snygga. En svart klänning kan du kombinera på många olika sätt! Byt bara ut väskan, skorna och jackan och du har en helt ny look! Nu tycker jag att våren får komma väldigt fort.. 

//If it had been May and 20 degrees outdoors and a beautiful spring sun warming my face then above look is something that I would definitely wear. This is my color palette and colors that I like the best. So simple but still stylish. With a black dress you can combine it in many different ways! Simply replace the bag, shoes and jacket and you have a brand new look! Please let the spring come very soon..

Follow:
Share:

4 Comments

 1. Krystyna
  22 January, 2017 / 09:37

  super

 2. Marlena
  22 January, 2017 / 12:33

  Helt rätt! Som du säger, man kan kombinera olika outfits bara genom att byta ut små detaljer! Man behöver inte köpa nytt heeelatiden! ? ????

  • MrsGrono.com
   22 January, 2017 / 13:14

   Haha exakt Marlena! Inte köpa nytt heeeeela tiden 😉 😀

 3. Kamilla Lubkowski
  22 January, 2017 / 17:57

  Håller med er;) inte köpa nytt !!! För jag tror att man ha mycket ändå i sin garderob?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *