THE WIFE OF “WHAT ELSE”

Nu är vi äntligen färdigpackade och påväg till fjällen. 4 timmars bilfärd väntar oss och sedan är vi framme och redo för att fira in det nya året. För att fördriva tiden sitter jag och kollar in Pinterest. Har ni sett denna fantastiska kvinnas stil? Älskar den! George Clooney gjorde ett riktigt kap minsann!

Jag vill önska er ett riktigt Gott Nytt År! Må 2017 bli ett bättre år än 2016!

//Now we are finally packed and on our way to the mountains. 4 hours drive awaits us, then we are ready to celebrate the New Year’s. To pass the time in the car I am checking out Pinterest. Have you seen this woman’s amazing style? Love it! George Clooney made a really good catch indeed!

I want to wish you all a Happy New Year! May 2017 be a better year then 2016! 


Pics: Pinterest

[wysija_form id=”1″]

 

Follow:
Share: