FEELING A LITTLE BLUE THIS MONDAY

Då var det återigen dags för ännu en skjorta, denna gång en blå bomullsskjorta. Jag sa ju att jag kommer bli skjort-galen framöver! En skjorta behöver dessutom inte alls vara ett tråkigt plagg att bära. Kombinera din skjorta genom att ha den istoppad i byxorna eller i kjolen, eller bär en skjorta under en tjocktröja när det är lite kyligare ute eller så kan du enkelt ha den utanpå den valda underdelen – det är helt upp till dig och en smaksak skulle jag vilja säga. Jag gillar att bära den på olika sätt, beroende på vad jag är på för humör just den dagen. 

Nedan kan ni se skjortan i en mer casual stil – alltså utanpå byxorna. Hur gillar ni att bära er skjorta?


It is time for another shirt again, this time a blue cotton shirt. I told you that I will be shirt-crazy from now on! A shirt doesn’t need to be a boring garment to wear. Combine your shirt by having it insert into your pants or your skirt, or maybe wearing a shirt under a thick sweater when it’s chilly outside, or you can simply have it on the outside of the selected bottom wear – it’s entirely up to you and a matter of taste I would say. I like to wear it in different ways, depending on what mood I’m in for that day.

Below you can see the shirt in a more casual style – that is, outside the pants. How do you like to wear your shirt?

DETAILS OF A SHIRT

KEEP IT CASUAL

Shirt: James Button
Throusers: H&M
Shoes: DeeZee

Pics: PanGrono

 

Om ni vill ha up-to-date info om när jag lägger upp nästa inlägg, skriv in er email adress nedan
If you would like to recieve up-to-date info about my new posts, type in your email below
[wysija_form id=”1″]

Follow:
Share: