6 DAYS LEFT!

Idag är det fjärde advent hörrni! Nu är det bara 6 dagar kvar innan det är julafton! Jag tycker att december månad bara har sprungit förbi oss. Nu tycker jag att december får gå betydligt saktare så att jag kan få njuta lite av min ledighet innan det är dags att starta det nya året med mitt allra första årsbokslut ever (OMG)!

Vi är nu helt klara med presenterna! Det var vi redan för två veckor sedan men nu har jag äntligen haft tid till att slå in presenterna. Jag har dock 4 klappar kvar att slå in varav 2 av dem är helt omöjliga att slå in! Haha. De är så stora att jag inte har den blekaste aning om hur jag ska slå in dem.. Nåväl får klura ut något senare idag.


Today, we have the fourth advent! Now it’s just six days to go before it’s Christmas Eve! I think the month December have just run by us. But the rest of December have to go much slower so that I can enjoy a bit of my leave before it’s time to start the new year with my very first annual financial statement (OMG)!

We are now completely ready with the presents! We were already two weeks ago, but now I finally had the time to wrap the presents. However, I have 4 presents left to pack were 2 of them are completely impossible to pack! Haha. They are so big that I have not the faintest idea how to pack them .. Well I have to figure out something later today.

I år har jag valt att slå in presenterna väldigt enkelt – i en mer retrostil. Kanske lite tråkigt tycker endel men jag älskar enkelheten och det ser så cleant ut under julgranen 😉 För nästa års julklappar så får det bli mer guld och silver under julgranen har jag bestämt. Hur tycker ni om att slå in era julklappar?


This year I have chosen to wrap the presents very simple – in a more retro style. Maybe a little bit boring you think but I love the simplicity and it looks so clean under the Christmas tree 😉 For next year’s Christmas gifts I have decided to do it more gold & silver under the Christmas tree. How do you like to wrap your Christmas gifts?

[wysija_form id=”1″]

 

Follow:
Share: