DONNA SHIRT

Det här med skjortor och bra kvalité – får inte nog av dem. Vill ha ännu fler! Det är minsann en riktig skillnad på en skjorta i polyester och en i bomull. Skjortan ligger mycket snyggare på kroppen (om den är anpassad dvs) och kroppen andas genom skjortan vilket gör att man inte blir lika varm av att gå i skjortan hela dagen på jobbet.

Vilket är utmärkt för mig då jag kämpade med detta förut! I helgen var det premiär för mitt senaste tillskott i min lilla skjortgarderob – Donna – en röd/vit skjorta som kommer från den vackra och talangfulla Polska designern, Monika Kaminska. Jag bara älskar färgen och passformen!


This thing with shirts and their great quality – can’t get enough of them. I want more of them! It is indeed a real difference with a shirt made of polyester and a shirt made of cotton. The shirt suits my body perfectly and lets my body breath through the shirt which means that you will not be warmed up going in the shirt all day at work. Perfect for me since this was a huge problem to me before! This weekend it was the premiere of my latest addition to my little shirt closet – Donna – a red/white shirt that comes from the beautiful and talented Polish designer, Monika Kaminska. I just love the color and the fit!

Photos – Maciej Cioch

 

WANT TO SEE BEHIND THE SCENES PICTURES
FROM ABOVE PHOTOSHOOT?! 🙂

[emaillocker]

The location

I am not that serious all the time.. Hehe.

Mr Zaczkiewicz & the photographer Maciej Cioch


[/emaillocker]

 

Follow:
Share: