CASUAL IN LINEN

I helgen strosade jag runt i denna härliga skjorta som består av 100% linne. Jag införskaffade mig den i somras på H&M från deras Premium kollektion. Ja, jag vet att linne helst skall bäras under våren/sommaren men jag tycker att den är väldigt fin och framförallt så himla skön, jag passar därmed på att ha den på mig när jag är inomhus på vintrarna också. I don’t care!
För tillfället läser jag boken “Love, Style, Life” – och det har jag gjort ett bra tag (ni som följer denna lilla blogg vet vid det här laget om denna bok)! Jag läser nämligen 3 böcker samtidigt. Lite störande faktiskt att jag inte kan hålla mig till en bok i taget men jag är så sjukt ivrig när jag införskaffar mig nya böcker och jag måste börja läsa den nya på en gång! Därav tar det längre tid för mig att läsa ut alla mina böcker. Hehe. Men hallå, vem vill inte vara lite effektiv liksom? – Om man nu ens kan kalla det effektivitet..


This weekend I strolled around in this beautiful shirt made of 100% linen. I bought it this summer at H&M from their premium collection. Yes, I know that linen should be worn during the spring/summer only but I think it is very nice and above all so amazingly comfortable, I am taking the opportunity to have it on me when I’m indoors during the winters as well. I don’t care!
At the moment I am reading the book “Love, Style, Life” – and I’ve done that for a while (if you are following this little blog you should know this book by now)! I actually read 3 books simultaneously. A little disturbing fact that I can’t stick to one book at a time but I’m like a happy child on Christmas Eve when I buy new books and I have to start reading them straight away! Hence it will take longer for me to finish all my books. Hehe. But hey, who doesn’t want to be effective right? – Well, if you can call that effective at all.. 

Follow:
Share: