SOMETHING THAT I WOULD WEAR

 

 

style1_edited-1

Day Birger et Mikkelsen Velvet clutch / Guldfynd Silver bracelet
/ By Malene Birger Newasikio top / Tiger of Sweden Wool sweater
/ Filippa K Cool Wool Slacks / By Malene Birger  Soft wool scarf
/ Kazar Boots /

Det här är något som jag verkligen skulle kunna ha på mig för att springa ärenden en lördag för- och eftermiddag. Väldigt casual men samtidigt riktigt stilrent. Skorna från det Polska märket Kazar är mina favoriter och jag har på mig dem så ofta jag bara kan. Dessutom tycker jag att ett feminint linne under en oversize kofta är så så så snyggt!


This is something that I really would put on me to run errands on a Saturday. Very casual, but at the same time quite stylish. The shoes from the Polish brand Kazar are my favorites, and I wear them as often as I can. I also think that a feminine top under a oversize cardigan is so so so nice!

Follow:
Share: