SNAPSHOTS FROM THIS WEEK

Som de flesta av er säkert redan vet så gick jag all in och klippte av mig håret förra helgen (!) Jag har tänkt på denna förändring ett bra tag och jag är så glad över resultatet! Jag vande mig väldigt fort och tycker att det är super skönt med kort hår. Varför gjorde jag inte detta tidigare!? Vad tycker ni, passar jag bättre i kort eller långt?


As most of you probably already know, I went all in and cut my hair off last weekend (!) I have thought of this change for some time and I am so pleased with the result! I got used to it very quickly and think it is super nice with short hair. Why didn’t I do this change earlier!? What do you think, do I fit better in the short or long hair?


I tisdags besökte vi den Danska ambassaden för att lyssna på Michelin kocken från restaurangen Kadeau. Det var en väldigt inspirerande timme där kocken berättade om hur han fick sina stjärnor och vad som gör hans restaurang så speciell från andra. Mer om detta kan ni läsa i tidningen Food & Friends.


On Tuesday we visited the Danish Embassy to listen to Michelin chef from the restaurant Kadeau. It was a very inspiring hour where the chef told us about how he got his stars and what makes his restaurant so special from others. More about this can be read in the magazine Food & Friends.

Efter besöket på ambassaden tog vi en promenad till restaurangen Kieliszki na Próżnej och njöt av lite tatar och fantastiskt gott rött vin. På senare tid har jag blivit förälskad i rödvin och vill bara dricka rött. Börjar jag bli… äldre? 😮 Haha. Förövrigt, så var min man väldigt stilig denna kväll.


After the visit to the embassy, we took a walk to the restaurant Kieliszki na Próżnej and enjoyed some Tatar and fantastically good red wine. Lately, I have fallen in love with red wine and I prefere red wine before white. Am I getting older …? : O Haha. Btw, my husband was very handsome this evening.

img_3882Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I fredags köpte jag ett riktigt gott vin från Kalifornien som heter Ridge East Bench Zinfandel och är från år 2013. Det är ett torrt, fruktigt vin som är väldigt lättdrucket och smakar ljuvligt! Ni måste testa detta!


This Friday I bought a really good wine from California named Ridge East Bench Zinfandel and is from 2013. It is a dry, fruity wine that is very easy to drink and tastes delicious! You must try this!

Processed with VSCO with a5 preset

Igår var det dags för julshopping och jag kan nästan säga att jag är helt klar med årets julklappar! Gud så skönt! Hur går det för er med alla julklappar?  Ps. Glöm inte att följa mig på Instagram för att se live stories! Nick: mrsgrono


Yesterday it was time for Christmas shopping and I can almost say that I am completely done with this year’s Christmas gifts! So so nice! How  is it going for you with all the Christmas presents? Ps. Do not forget to follow me on Instagram to see my live stories! Nick: mrsgrono

Processed with VSCO with a5 preset

Igår kväll var vi bort bjudna till våra vänner för lite hemmafest. De har blivit klara med sin lägenhet som de byggt på i snart ett år och vilket fantastiskt resultat det blev! Så min typ av stil! Vid 00:30 kom vi tillbaka hem och idag passade jag på att sova ut väldigt länge – behövde det efter denna veckas crazy-jobb. Resten av dagen kommer att spenderas i soffan med Louie och massor av té. Ha en fantastisk söndag!


Yesterday evening we were invited out to our friends for a little home warming party. They are finally done with their apartment as they have built on it for almost a year and what a fantastic result it was! So my kind of style! At 00:30 we came back home and today I took the opportunity to have a very long sleep – needed it after this week’s crazy job. The rest of the day I will spent it on the couch with Louie and with lots of tea. Have a great Sunday!

Processed with VSCO with a5 preset

 

Follow:
Share: