LADY IN RED

Igår hade vi en riktigt härligt söndag tillsammans, jag och min man. Jag fick äntligen åka upp till 30 våningen av Palac Kultury i Nauki här i Warszawa. Det var väldigt blåsigt och kyligt – men det var så värt att få se Warszawa uppifrån en härlig söndag som denna. Efter det tog vi en lång fika och avslutade söndagen med att besöka svärföräldrarna en stund. Hoppas ni spenderade er söndag på ett aktivt sätt så att ni är redo för ny vecka och framförallt måndag (som snart är över). Haha!

Btw, vad tycker ni om min första “photoshoot”? Va ärliga men samtidigt snälla nu! Hehe.


Yesterday we had a really lovely Sunday together, me and my husband. I finally got to go up to the 30th floor of the Palace of Culture and Science here in Warsaw. It was very windy and chilly – but it was so worth it to see Warsaw from above on a lovely Sunday as it was. After that we took a long coffee break and ended our Sunday by visiting my in-laws. Hope you spent your Sunday in an active way, so that you are ready for the new week and especially Monday (which is almost over). Haha!

Btw, what do you think about my first “photoshoot”? Be honest but nice now! Hehe.

img_3816

Coffe-carrotcake-break

Coat – Zara
Dress – Zara
Shoes – Kazar
Bag – Furla
Scarf – Handmade by me

Photos: PanGrono.pl

Follow:
Share: