WANT RIGHT NOW!

Jag startar min dag med lite kaffe, nyhetsmorgon och surf online. Jag landar på sidorna Ellos och Hemtex och hittar lite smått och gott – kanske tipsar jag min familj om lite julklappar till mig? Hehe.

Ellos har en Premium Quality Kollektion som utgörs av plagg som är skapta av bra material – kashmir, ull och linne. Plaggen är självklart lite dyrare än vanliga tröjor, kappor osv men det är verkligen en investering att satsa på lite bättre plagg då kvaliteten kan hålla år efter år. Plaggen som Ellos tagit fram för denna kollektion är väldigt enkla och de kommer i basfärgerna – vit, beige, grå och svart – något som jag verkligen gillar (vilket ni redan vet)!

Passa på! Fram till den 20 november kan ni få 20% rabatt på hela kollektionen – Ellos.se


I start my day with some coffee, news and surfing online. I land on the websites Ellos & Hemtex and find some goodies – maybe, I just recommended (to my family) something for me under the Christmas three? Hehe.

Ellos has a Premium Quality Collection consists of garments that are made up of fine materials – cashmere, wool and linen. The garments are obviously a bit more expensive than regular shirts, coats, etc. but it is really an investment to invest in some better quality garments which you can keep year after year. The garments that Ellos developed for this collection are very simple and they come in basic colors – white, beige, gray and black – something that I really like (as you already know)!

Take the opportunity! Until November 20 you can get 20% discount on the entire collection – Ellos.se

fotorcreated

1. Wool coat  2.Cashmire sweater

fotorcreated2

3. Scarf in cashmire 4. Shirt

tHemtex har fått in så fina saker! Speciellt nu när julen börjar närma sig. Jag är ute efter en pläd som vi kan ha i vår soffa – denna i ull tycker jag är riktigt fin – återigen, väldigt simpel men så snygg! Adventsljusstake är ett måste och jag brukar alltid skapa mina varje år i form av lite dekorationer och blockljus – denna nedan är dock too die for! Så snygg!
Lampan vill jag ha i vårt vardagsrumsfönster – då vi inte kan hänga upp något så hade det varit fint med en stående lampa istället. Den blir ju extra snygg då den är i guld och har en marmor fot – såklart!


Hemtex has received such nice things! Especially now that Christmas is approaching. I’m looking for a plaid that we can have on our couch – this in wool I think is really nice – again, very simple but so stylish! Advent-candle-holder is a must in Sweden and I am creating mine every year with some decorations and candles – this below, however, is too die for! Love it!
The lamp I want in our living room window – since we can not hang up anything in our window it would be nice with a simple standing lamp instead. It is extra attractive since it is in gold and has a marble foot – of course!

fotorcreated3

 1. Candle holder 2.Lamp

fotorcreated4

3. Wase 4. Plaid in wool

Adlinks

Follow:
Share: