BLUE & GOLD

Igår var jag inne på Duka och hittade massa jul-fint! Jag blev glatt överraskad när jag fick syn på att det fanns så mycket blått, guld och vitt i butiken. Jag föll genast för dessa ljusstakar som köpte till mig, enkla och stilrena men samtidigt väldigt snygga!


Yesterday I was in the store Duka and found a lot of nice Christmas stuff! I was pleasantly surprised when I saw that there was so much blue, gold and white in the store. I immediately fell for these candlesticks that M bought for me, simple but yet so stylish!

Processed with VSCO with a5 preset

Det fanns även massa annat fint i samma färg kombo – som dessa formar i olika storlekar som man kan använda till soppor, gratänger eller desserter.


There were also lots of other nice things in the same color combo – these forms in different sizes that can be used for soups, gratins or desserts.

Processed with VSCO with a5 preset

Jag är väldigt sugen på de olika ljushållarna som man kan hänga lite här och var i hemet. Vi har dock inte många ställen man kan hänga dessa på så jag måste först lista ut en bra plats.. Hehe.


I’m very into the different light holders which you can hang here and there in your home. However, we have not many places that we can hang them on so I must first figure out a good spot .. Hehe.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Duka har även fått in AGD från SMEG i så himla härliga ljusa färger – rosa är nog dock inget som jag skulle köpa till vårt hem, snarare den mintgröna eller creme färgen – men helst av allt får det vara något i vitt eller grått – för att vara på den säkra sidan.


Duka has also received AGD SMEG in amazingly beautiful bright colors – pink is probably not something that I would buy for our home, I would rather buy the mint-green or the creme colors – but most of all maybe something in white or gray – just to be on the safe side.

Processed with VSCO with a5 preset

Follow:
Share: