IDA SJÖSTEDT FOR ELLOS.SE

img1

Har ni hunnit se den nya kollektion för Ellos? De kör för andra gången ett samarbete tillsammans med Ida Sjöstedt som är en välkänd Svensk designer. Jag har spanat in kollektionen som heter, “Before Midnight” och den består av enbart fest-kläder! Kollektionen riktar sig såväl som till kvinnor som till flickor.  Den är väldigt söt och romantisk och jag föll för i princip alla plagg! Mina favoriter är nummer 1 & 3! Vilken är era?


Have you had the time to see the new collection for Ellos? They are doing a second collaboration with Ida Sjöstedt, who is a well known Swedish designer. I have been checking out the collection called, “Before Midnight” and it consists of only party clothes! The collection is aimed as well as to all women but also to all the girls. It is very cute and romantic and I fell for almost every item! My favorites are the numbers 1 & 3! Which one are yours?

dresses

1. Olivia Tunic 2. Phoebe Dress 3. Sophie Dress 4. Black Lace Dress

img2

Kollektionen innehåller även accessoarer som passar utmärkt till klänningarna! Av någon konstig anledning föll jag för den rosa capen.. Jag har aldrig gillat att ha sådana typer av plagg på mig men jag tycker att kombinationen ovan på bilden är så himla läcker – stilrent och klassiskt! Jag undrar om det har med åldern som man helt plötsligt byter åsikt om vissa plagg.. Hm.


The collection also contains accessories that are perfect for the dresses! For some strange reason I fell for the pink cape .. I never liked to have such kind of garments on me but I think that the combination above in the picture is so chic – pure and classic! I wonder if it is comes with the age that you suddenly change opinion about certain garments .. Hm.

accesories

1. Pink Cape 2. Pumps Ester 3. Clutch Iris 

img4

Kolla bara in klänningarna till tjejerna ovan!? Dem är verkligen så himla fina och söta! Får mig att längta till den dagen jag kommer ha en egen flicka.. Hehe. Hon kommer definitivt bara bli uppklädd i söta små klänningar! Vilken är eran favorit om ni fick välja?


Just check out the dresses for the girls above !? They are really so cute and sweet! Makes me long for the day I will have my own baby girl .. Hehe. She will definitely only get dressed up in cute little dresses! What’s your favorite if you could choose?

children

1. Pink Bianca Dress 2. Lily Dress 3. Faux Fur Jacket 4. Bianca Dress

All pictures are from Ellos.se (Adlinks)

Follow:
Share: