INTERIOR MAGAZINES

ENGLISH BELOW

Jag blir väldigt glad när jag kliver in i kiosken och ser att mina favvo tidningar kommit ut i ny upplaga. Jag lyckas alltid bli inspirerad när jag kikar i dem och likaså blev jag det den här gången också. Jag säger bara; kollektionen svärtan, blom-tryck, guld&vitt och marmor – det är något jag föll pladask för när jag kollade igenom tidningarna.

Jag menar, kolla in nedan matta! Vår vän har beställt en Eden Queen matta och jag längtar tills jag får se den live! Den är enastående vacker och jag kan inte sluta titta på den. Tänk er att ha den i vardagsrummet under vardagsrumsbordet eller i en stor hall (om man nu har en sådan) bara liggandes och se vacker ut.. Dreams.


I get very happy when I step into the store and see my favorite magazines out in a new edition. I always manage to get inspired when I look in them and of course I got it this time too. I’m just saying; collection svärtan, floral prints, gold & white and marble – it’s something that I fell in love with while I was looking through the magazines.

I mean, check out the carpet below! Our friend ordered a Eden Queen carpet and I can not wait until I get to see it live! It is exceptionally beautiful and I can not stop looking at it. Imagine having it in the living room under the living room table or in a large hall (if you have one) just laying around and look beautiful .. Dreams.

1700-eur-http-moooicarpets-comshopsignatures-collectioneden-queen-rectangle

I övrigt tycker jag det är väldigt annorlunda med blom-tryck på diverse saker men kolla bara in denna pallen.. Sjukt snygg, speciellt när den är gjord i skinn också! Pallen kommer från Nordal och är ett danskt märke.


Otherwise, I think it is very different with floral prints on various things but just check out this little chair .. So stylish, especially when it is made of skin too! The chair comes from the Danish brand Nordal.

569zl-http-loftbar-plkrzesla71370-stolek-flower-nordal

Jag föll för dessa små burkar från Duka också – har ett antal gånger påpekat att jag gillar marmor och dessa snyggingar har jag jagat i snart två månader. Hittade dem i förra månadens tidning och de kom inte till butik förens för två veckor sedan. Lite komiskt faktiskt men fick äntligen tag i dem! Dock såg jag i månadens tidning att dessa kommer i tre olika storlekar (!) jag har enbart införskaffat mig två av dessa. Dags att bege sig ut på jakt igen antar jag! Haha. I den ena har jag kaffe och i den andra har jag havregryn.


I fell for these little jars from Duka – I have a number of occasions said that I really like marble and these babies I’ve been chasing for nearly two months. Found them in last month’s magazine and they did not come to the shop until two weeks ago. A little bit weird actually, but I finally got hold of them! However, I saw in this month’s magazine that these come in three different sizes (!) I have only bought two of these. Time to go out for some hunting again I guess! Haha. In one of them I have coffee and in the other I have oatmeal.

14877682_10154288722818445_397407345_n

På senare tid har jag fått fnatt på konstiga vaser också och denna föll mig väldigt mycket i smaken. Lite dyr för en vas men jag gillar att den är vit utanpå och guld inuti och sedan att den har en mycket bredare kant än vanliga vaser – det gör att det blir lättare att hålla ihop en blombukett i den. Den kommer från Rosenthal.


Lately, I have been crazy about strange vases, and this one really fell into my taste. A little bit pricey for a vase but I like that it is white on the outside and gold inside and then it has a much larger edge than regular vases – it makes it a lot easier to hold together a bouquet of flowers in it. It comes from Rosenthal.

1580zl-http-www-sklep-rosenthal-plwazon-27-cm-falda-8280

Vårt kära IKEA har släppt en kollektion i samarbete med den svenske designern Martin Bergström. Kollektionen heter Svärtan och som det låter på namnet består kollektionen av väldigt mycket svart. Jag föll mest för påslakan seten som jag är väldigt sugen på att inhandla. Kan vara dags och byta våra då vi haft dem ett bra tag.


Our dear IKEA has released a collection in collaboration with the Swedish designer Martin Bergström. The collection is called Svärtan and as the sound of the name of the collection it consists of a lot of black. Of all the things I really like the duvets and I am very eager to purchase one of these (or maybe two). Maybe it’s time to exchange ours, we have them for a long time now.

169pln-http-www-ikea-complplcatalogproducts70329758

Nu när vi gått in i vintertid är det riktigt mörkt på eftermiddagarna och kvällarna och jag brukar alltid tända massa ljus hemma. Det gör att det mörka blir genast mycket mysigare och det känns inte lika trist längre med denna årstid. Nedan föll dessa ljusstakar från Halens mig i smaken som kommer i tre pack till ett riktigt bra pris!


Now that we have entered the winter season, it is really dark in the afternoons and evenings, and I always light a lot of candles at home. It becomes much cozier and it’s not as boring anymore with this season. I really like below candlesticks from Halens that comes in three pack at a really good price!

399580-343x528-3

Follow:
Share: