GOOD MORNING SATURDAY

ENGLISH BELOW

Den bästa tidpunkten under veckan enligt mig? Helt klart lördags- och söndagsmorgnar! Älskar att sätta på nyhetsmorgon på tvn – tända ljus – brygga en kopp svart kaffe och bara njuta. Ni läste rätt, jag startar min morgon med kaffe på lördagar och söndagar. Under veckan hinner jag inte utan då blir det kaffe på jobbet. Under hösten får jag spendera mina morgnar oftast själv då är i skolan varje lördag och varannan söndag men jag klagar inte för det, ibland kan det vara skönt att bara få vara för sig själv.

Igår köpte jag den nya Elle Decoration tidningen som jag köper varje månad. När det väl är dags för frukost ska jag bekanta mig med den och få lite inspiration inför julen. Det är jul snart, åh vad jag längtar! I år kommer vi fira den med min familj i Sverige och det verkar som om det kommer bli en vit jul enligt prognoserna (håller mina tummar stenhårt!).

Nu ska jag fortsätta att njuta av mitt kaffe med Louie som sällskap. Ha en fantastisk lördagsmorgon!


The best time during the week according to me? Clearly, Saturday and Sunday mornings! Love to put on the news on television – light some candles – brew a cup of black coffee and just enjoy the morning. You read that right, I start my morning with coffee on Saturdays and Sundays. During the week I do not have time for that, my first coffee is at work. During this autumn, I am spending my mornings usually by myself since M is at school every Saturday and every other Sunday but I don’t complain, sometimes it can be nice to just be by yourself.

Yesterday I bought the new Elle Decoration magazine which I buy every month. Once it is time for my breakfast, I will familiarize myself with it and get some inspiration for Christmas. It is Christmas soon, oh my good I can’t wait! This year we will celebrate it with my family in Sweden and it seems like it will be a white Christmas, according to forecasts (holding my thumbs really hard!).

Now I will continue to enjoy my coffee with Louie as company. Have a great Saturday!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Follow:
Share:

8 Comments

 1. Krystyna
  5 November, 2016 / 08:38

  Piękne zdjęcia 🙂 ♥

 2. Tadeusz
  5 November, 2016 / 08:42

  ♥ ♥ ♥

 3. Kamilla
  5 November, 2016 / 09:05

  Oh jag älskar också Nyhetsmorgon med kaffe:) härligt???

  • gronowska
   Author
   5 November, 2016 / 09:11

   Det är en riktigt bra start på morgonen 😀

 4. Firts time reader
  5 November, 2016 / 14:46

  Really nice blog, keep on great work 🙂

  Just a piece of feedback as an english speaker, is it possible to make “english below” remark as a link so it would take me down to english part without scroling? 🙂

  • gronowska
   Author
   5 November, 2016 / 14:49

   Thank you so much for the comment and feedback! I will definitely look into the option with a link to “english below” if it’s possible – I guess it would be very useful for a lot of people 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *