BATHROOM INSPO

love-the-towel-hanger

När det är söndag brukar jag starta min dag med kaffe, frukost och Pinterest. Älskar att kika runt på Pinterest och inspireras av personer, heminredning och vackra ting. Idag fastade jag för badrum. Kolla in ovan handduksställ, sjukt snygg!


When it’s Sunday, I usually start my day with coffee, breakfast and Pinterest. Love to look around on Pinterest and get inspired by people, home decor and beautiful things. Today I got inspired by bathrooms. Check out the above towel rack, amazing!

laura-gonzalez-combining-old-and-new-stuff

Heminredningsdesignern Laura Gonzalez kombinerar gammalt och nytt i teamat art deco. Väldigt enkelt och få medel krävs för att skapa ovan badrum. Kombinationen av det prickiga golvet med svarta väggar och guldiga kranar är riktigt snyggt!


Home Decor designer Laura Gonzalez combines old and new in art deco style. It’s very simple and with few funds you can create above bathroom. The combination of the spotted floor with black walls and golden taps are really nice!

shower-doors

Älskar inspirationen av glasdörrar till en dusch. Ovan dörrar är riktigt snygga och det kan verkligen piffa upp vilket badrum som helst med ett par sådana dörrar.


Love the inspiration of glass doors for the shower. Above doors are really nice and it can surely brighten up any bathroom with a pair of such doors.

break-the-minimalism

Go bananas och outside the box när ni väljer tapet för ert badrum! Istället för en vanlig färg piffa upp badrummet med en vågad tapet (som tål våtutrymmen såklart!) – det sätter verkligen ett statement på badrummet.


Go Bananas and outside the box when choosing a wallpaper for your bathroom! Instead of a regular paint pimp up your bathroom with a daring wallpaper (which can withstand wet of course!) – It really put a statement in the bathroom.

naomi-watts-liev-schreiber-apartment

Vitt, guld, svart. Väldigt enkelt men snyggt badrum kan hittas i New York hos Naomi Watts & Liev Schreiber lägenhet.


White, gold, black. Very simple but tidy bathroom can be found in New York at Naomi Watts & Liev Schreiber apartment.

bathtub

Badkaret! Älskar stora och maffiga badkar. Vid köp av lägenhet (någongång i framtiden) vet jag att jag måste ha ett väldigt stort badrum för att få plats med ett stort badkar. Hehe.


The bathtub! Love large and impressive bathtubs. Upon purchase of our apartment (somewhere in the future), I know I must have a very large bathroom to be able to accommodate with a large bathtub. Hehe.

love-this-theme-mix-of-chinese-and-french-bistro

Ovan blandning av kinesisk och fransk bistro tema föll mig i smaken också. Handfaten är dock för små men kranen, lyktorna och marmorskivan är fantastiska.


The above mixture of Chinese and French bistro theme got me inspired too. The basins is too small but the taps, lamps and marble disc are amazing.

pics: pinterest.com

 

 

Follow:
Share: