FREAKIN’ COLD!

Det är så himla kallt nu, trots att det är 8-9 grader ute. Men den där blåsten och den höga luftfuktigheten gör att det känns som om det är minus grader. Ville inte ens tänka på när det verkligen kommer att bli kallt, under vinterperioden.. Det är därmed viktigt att vi klär oss varmt och undviker att bli förkylda och sjuka. Nedan har jag hittat mina favoriter på ellos.se som har riktigt härliga höstplagg i väldigt bra kvalité. När ni är ute efter plagg som skall hjälpa er att hålla värmen är det viktigt att ni kollar på vad klädesplagget är gjord av. Bomull, ull, lin, silke och kashmir är bara några av materialen som ni bör leta efter i butikerna om ni vill ha bra kvalité på klädesplaggen. Har ni något favorit material som ni föredrar helst?

Jag har ett litet erbjudande som ni har möjlighet att ta del av! Ni får 30% rabatt på den dyraste varan, om ni anger kod 345403 i kassan, bra va?! Pass på att köpa julklappar eller unna er själva något varmt och gosigt!


It’s so very cold now, even though it is 8-9 degrees outside. But when there is a lot wind and the high humidity it feels like it is below zero degrees. I don’t even even want to think about when it will be really cold during the winter period .. It is therefore important that we dress warmly and avoid getting colds or getting sick. Below, I have found my favorites at ellos.se that has really nice autumn wear in very good quality. When you are looking for clothes that should keep you warm, it is important that you check what the clothes are made of. Cotton, wool, linen, silk and cashmere are just some of the materials that you should look for in stores if you want to have good quality wear. Do you have any favorite materials that you prefer the most? 

I have a great deal for you! Get 30% discount on your most expensive product, just you enter the code 345403 at checkout, how great is that?! Wonderful opportunity to buy Christmas gifts or just treat yourself with something warm and cuddly!

Follow:
Share: