59 DAYS UNTIL…

Vet ni att det enbart är 59 dagar kvar till jul? Det innebär att det är dags att börja planera inför julklappshandlingen. I år har jag bestämt mig för att börja i tid! Jag tänker inte vara pank under mellandagsrean minsann. Då är det dags för mig att köpa mina egna julklappar! Haha!

Jag kommer därmed i helgen bege mig till köpcentrumet för att inhandla de första pakten och jag börjar med herrarna först otroligt nog! Jag har alltid svårt att hitta presenter till dem men denna gång vet jag precis vad jag ska köpa. Det jag inte hittar i affärerna kommer beställas online, det är så himla smidigt tycker jag! Ett annat tips är att gå och känna på saker man tittat ut i affärerna för att sedan gå hem och beställa det online – det brukar nämligen alltid vara lite billigare.

Vad vill jag ha då? Det är inte så svårt tycker jag! Hehe. Jag gillar att bli överraskad av det som ligger under granen och jag vill absolut INTE ha en aning om vad som kan ligga där. Helt ärligt, det är tanken som räknas och man borde inte va allt för seriös med sina julklappar. Barnen skall dock få känna av att det är julafton och att presenter ligger och väntar på dem, de tycker att det är så himla roligt ju!

Nedan kommer lite tips på vad ni kan köpa till er familj, släkt eller vänner när det kommer till heminredning. Jag har valt ut lite produkter som för tillfället är nedsatta i pris. Pass på så sparar ni en slant!


Do you know that there are only 59 days left until Christmas? That means it’s time to start planning for the Christmas shopping. This year I decided to start on time! I will not be broke between Christmas and New Year’s when there are a lot of sales in the stores. Then it’s time for me to buy my own Christmas gifts! Haha!

I will therefore go this weekend to the mall to purchase the first gifts and I will begin with the men first, shockingly! I always have difficult to find gifts for them but this time I know exactly what to buy. What I will not find in the shops I will be ordering it online instead, it’s so easy and smoothly to buy online I think! Another tip is to go and “feel” the things you are looking for out into the stores and then go home and order it online – it usually is a little bit cheaper.

What do I want then? It is not so difficult, I think! Hehe. I like to be surprised by what lies under the Christmas tree and I certainly do not want to have a clue about what might lie under there. Quite honestly, it’s the thought that counts and you should not be too serious about the presents. Children on the other hand have to have a lot of gifts under the Christmas tree, they are so happy when they get to open all the gifts! 

Below are some tips on what you can buy for your family, relatives or friends when it comes to home decor. I have selected some products that are currently reduced in price. So, do not wait to long!

Lagerhaus kan ni få 20% rabatt på glas.
Men ni får skynda er för erbjudandet gäller bara idag!
Cervera erbjuder 25% på tallrikar och ljuslyktor från Ittala.
Sen älskar jag allt som har med mässing att göra (som många fler där ute).
Kolla in ljusstaken och korgen!

At Lagerhaus you can get 20% off on all glasses.
But you must hurry up since the offer is valid only today!
Cervera offers 25% of on all plates and candleholders from Ittala.
Then, I love everything that has to do with brass (like many others out there).
Check out the candleholder and the basket!

 
     –
 
 
Follow:
Share: