MY ESSENTIALS

Min ÖverdelAtt välja överdel och matcha det med rätt underdel? Jag tycker det är svinjobbigt varje dag jag ska klä mig till jobbet. Jag är väldigt enkel av mig och älskar simpla saker. Ibland får jag dock för mig att go bananas och ta på mig något färgglatt – går sedan runt och ångrar mig hela dagen och stör mig på mig själv. Därmed försöker jag hålla mig till basics – sjukt tråkigt jag vet. Jag försöker dock piffa upp det hela med olika sorters blusar och skjortor istället (speciellt från Zara och H&M).
My Top: Choosing the top and match it with the right bottom? I think it’s sooo hard every day I need to dress for work. I’m very simple girl and I love simple things. Sometimes I get the great idea to go bananas and take on something very colorful – then ending up going around and have second thoughts about my decision and bothering myself about it. Thus, I try to stick to the basics – extremely boring I know. I try, however, to spice it all up with different kinds of blouses and shirts instead (especially from Zara and H&M)

Min Underdel: Byxa eller kjol? Kjol definitivt! Sedan ca 2 år har jag blivit ett fan av kjolar i alla dess sorter. Pennkjolar, vida kjolar, korta kjolar you name it. Det är mycket lättare att välja en överdel till en kjol tycker jag. Kjolen gör väldigt mycket och det räcker därför att tona ned med en vanlig t-shirt/linne/blus eller tröja.
My Bottom: Trousers or skirt? Skirt for sure! Since about 2 years I have been a fan of skirts in all of its varieties. Pencil skirts, wide skirts, short skirts you name it. It is much easier to choose a top to a skirt, I think. The skirt do very much to the outfit and it is therefore sufficient to dim it with a normal T-shirt/tank top/blouse or sweater.


Mina Jeans: Använder aldrig jeans och om jag gör det så är det ett par urgamla Cheap Monday. 
My Jeans:
I n
ever use jeans and if I do it, it’s a couple of ancient Cheap Monday.

Min KlänningKlänning bär jag också väldigt ofta – speciellt till jobbet och eventuella utgångar. Sedan jag flyttade till Warszawa har jag blivit mer “tjejig” av mig och använder väldigt mycket kjolar och klänningar.
My Dress: I wear a dress very often – especially to work and for nights out. Since I moved to Warsaw, I have become more “girly” and I use a lot more skirts and dresses then ever before.

Mina UnderkläderFinns inget bättre än Intimissimi! Kvalitén är fantastisk! Jag köper allt därifrån, trosor, nattlinnen, BH:ar osv. Bikini köper jag från Calzedonia.

My Intimates: There is nothing better than Intimissimi! The quality is amazing! I buy everything from here, panties, nightgowns, bras, etc. My bikinis I am buying from Calzedonia.


Min KappaÄlskar min nyinköpta kappa från Zara. Den består av helt OK material för att vara Zara måste jag säga men det kunde varit bättre såklart! 75% bomull och 25% poliamid och kappan är till ett väldigt bra pris!
My Coat: Love my newly purchased coat from Zara. It consists of quite fine material to be Zara, I must say but it could have been better of course, 75% cotton and 25% poliamid to a very good price!

Min VäskaNi såg väl min tidigare post!? Då har ni svaret 😉 Jag har två olika väskmärken som jag gillar lite extra mycket, det polska märket KAZAR och det Italienska märket FURLA.
My Bag: You didn’t miss my previous post right!? Then you will known the answer. Hehe. I have two different bag-brands that I like a little bit extra, the Polish brand Kazar and the Italian brand FURLA.


Mina SkorFörut var jag en shoe-maniac men det är jag inte längre. Det finns alldeles för mycket att välja mellan och jag har tusen skor jag måste köpa – det slutar dock med att jag inte köper något – alldeles för ekonomisk. Mitt störta problem? Hitta ett par snygga, varma, passande skor till hösten/vintern. Vad går man i då!? Till våren och sommaren är det genast mycket lättare – då blir det converse eller ballerina till jobbet där jag sedan byter om till högklackat. Men under hösten och vintern då?
My Shoes: Before I was a shoe-maniac but I’m not anymore. There is just too much to choose from and I always have thousands pair of shoes I would like to buy – it ends, however, that I don’t buy anything – I am too economic of me. My biggest problem? To find a pair of nice, warm, suitable footwear for autumn/winter season. What do you usually wear then!? For spring and summer, it is a lot easier to find something – it’s converse or ballerina’s to work where I then change into high heels. But autumn and winter!?

Min KlockaJag har tre klockor som jag håller väldigt kärt om och som jag byter mellan i jämna mellanrum. En från 70-talet som min mamma alltid använde, en Certina från min far och från min älskade en Michael Kors.
My Watch: I have three watches that I hold very close to my heart and that I switch between. One of them is from the 70’s that my mother always used, a Certina from my father and from my beloved M a Michael Kors.


Mina GlasögonÄlskar stora solglasögon! Finns inget bättre en varm sommardag när man inte orkar ta på sig spacklet! Förtillfället är jag helt upp i öronen för mina Gucci Flora.
My Glasses: I love big sunglasses! There is nothing better on a hot summer day when you do not have the energy to put on the makeup! At this moment I’m completely over my head with my Gucci Flora sunnies.


Min BokFör tillfället läser jag LOVE x STYLE x LIFE som är en mini självbiografi av Garance Doré. Läs den!
My Book: At the moment I am reading LOVE x x LIFE x STYLE that is a mini autobiography of Garance Doré. Read it!

Min TidningJag är helt såld på alla typer av heminredningstidningar nuförtiden! Dem som faller mig i smaken mest är “Elle Decoration” och den polska tidningen “Czas naWnętrze”
My Magazine: I’m completely sold on all types of home decorating magazines nowadays! Those who fall into my taste the most is “Elle Decoration” and the Polish magazine “Czas na Wnętrze”

img_3400

Min Inspiration: Jag inspireras av vardagen, speciellt människorna i den. Det kan vara allt från den äldre damen på bussen till högsta chefens tal på jobbet. Älskar att bli inspirerad av människor på alla sätt och vis.
My Inspiration: I am inspired by the everyday life, especially the people in it. It can be everything between the elderly lady on the bus to the top manager’s speech at work. Love to be inspired by people in every way.

Follow:
Share: