FAMILY WEEKEND

Då var det måndag igen. Helt plötsligt försvann 4 dagar bara sådär! Tiden går verkligen fort när man har roligt. Vi har haft en underbar helg med mamma på besök från torsdag till måndag morgon. Vi startade långhelgen med en härlig frukost hemma hos oss med lite färska frallor och mimosa.

Det blev enhel del restaurang besök, shopping, teater och spa. Vi älskar att äta ute och det finns så mycket att välja på här i Warszawa. Vi har ett par av våra favoriter som vi gärna besöker om igen när vi har besök i stan. Vi kan även rekommendera Sante SPA här i Warszawa för er som är sugna på att dra en weekend till Warszawa och gå på SPA. Väldigt bra och prisvärt SPA med många olika bastu och jacuzzis.

När mamma är på besök så är det väldigt mycket shopping som sker också! Haha jag tror på riktigt att mamma är shopaholic! Vi köpte en hel del nytt till vår lägenhet men det tänkte jag visa er i nästa inlägg.

Nu tycker jag att tiden få gå riktigt fort fram till jul så att vi kan åka till Sverige och fira en förhoppningsvis vit jul i år. Jag måste vara ute i god tid med julhandlingen denna gång, har ni börjat än?


Then it was Monday again. Suddenly four days just disappeared like that! Time really flies when you’re having fun. We have had a wonderful weekend with my mother visiting from Thursday to Monday morning. We kicked off the weekend with a wonderful breakfast at our place with some fresh bread and mimosa.

There was a lot of restaurant visits, shopping, theater and spa. We love to eat out and there’s so much to choose from here in Warsaw. We have a couple of our favorites that we like to revisit when we have guests in town. We can also recommend Sante Spa here in Warsaw for those who would like to take a weekend in Warsaw and go to the SPA. Very good SPA with a lot of different saunas and jacuzzis.

When my mother is visiting, it’s a lot of shopping going on! Haha I am starting to think that my mother is a shopaholic! We bought a lot of new stuff for our apartment but I will show you everything in the next post.

Now I think the time should go really fast till Christmas so that we can go to Sweden and hopefully celebrate a white Christmas this year. I need to start Christmas shopping, have you already started?

img_3494 img_3500 img_3495 img_3511 img_3517 img_3518 img_3523 img_3530 img_3535

Follow:
Share: