MOMENTS WITH THE LOVE OF MY LIFE

martina-michal-311

MOMENTS WITH THE LOVE OF MY LIFE

Ni har nu sett förberedelserna under vår bröllopsdag och nu är det dags för en bildbomb av vår bröllopsfotografering. Vi valde att göra den mellan vigseln och festen och inte flera veckor efter bröllopet. I Polen är det väldigt vanligt att man gör en bröllopsfotografering ett par veckor efter bröllopet. Jag ville få med “the moment” och vi bestämde oss för att vi enbart skulle göra en fotografering på själva bröllopsdagen.

Eftersom festen var på Krakowskie Przedmiescie så hade vi väldigt många vackra platser omkring oss på att fotografera. Vi valde två platser, Karowa och Gloriettan med vy över Warszawa.  Det var min första fotografering med M och det var lite annorlunda. Han är van vid fotografering sedan tidigare men inte jag. Trots det föll det väldigt naturligt mellan oss och det tog inte mer än 1 timme sen var vi klara med fotograferingen & filmningen (se filmen här) och redo för att festa!

Vad tycker ni om vår fotografering? Bilderna fångade verkligen OSS och jag älskar det!

You have now seen the preparations for our wedding day and now it’s time for a whole lot of pictures from our wedding photography. We chose to do it between the wedding ceremony and the party and not several weeks after the wedding. In Poland, it is very common to make a wedding photography a couple of weeks after the wedding. I wanted to catch to “the moment” and we decided that we would only do a photo shoot on the wedding day.

Since the party was on Krakowskie Przedmiescie we had plenty of beautiful places around to be photographed on. We chose two places, Karowa and Gloriettan with view over Warsaw. It was my first shooting with M and it was a little bit different. He is used to photoshoots but I wasn’t. Although it seemed very natural between us and it took no more than 1 hour and we were done with the photoshooting and filming (see video here) and ready to party!

What do you think of our photosession? The pictures really captured US and I love it!

martina-michal-297martina-michal-298 martina-michal-300

martina-michal-305martina-michal-307 martina-michal-308 martina-michal-310 martina-michal-311 martina-michal-313 martina-michal-323 martina-michal-325 martina-michal-326

martina-michal-328 martina-michal-329

martina-michal-332 martina-michal-342

Photographer: Piotr Sadowski

Follow:
Share: