BLOSSA MULLED WINE

Det är alltid lika spännande och se hur årets blossa glögg kommer att se ut! Och jag måste säga att årets glögg-flaska är fantastisk och det är väl inte så konstigt då Scandinavian Design Group står för årets design igen! Färgen är supersnygg. Jag är riktigt spänd på hur innehållet smakar då den baseras på Kråkbär. Jag personligen har aldrig hört talas om ordet Kråkbär tidigare vilket gör det extra spännande att smaka årets glögg. Har ni någon favorit blossa hittills?

Viktigaste av allt… Har någon hunnit smaka den!?


It is always exciting to see how this year’s blossa mulled wine will be like! And I must say that this year mulled wine bottle is fantastic and I am not surprised since Scandinavian Design Group stands for it’s design again! The color is super stylish. I’m really excited about how the content tastes since it is based on Crowberry. I personally have never heard of the word Crowberry before, which makes it extra exciting to taste this year mulled wine. Do you have any favorite blossa so far?

The most important question.. Has someone already tried it!?

blossa_16_a_work_800_1137_90_s_c1

blossa16_b_work_800_500_90_s_c1

blossa_16_d_work_800_500_90_s_c1

Pics: sdg.no

Follow:
Share: