TAKE CARE OF YOUR BODY

Jag har varit sjuk sedan i lördags och jag börjar bli riktigt uttråkad. Instängd i lägenheten i 3 dagar är verkligen inget kul. Tur att jag har möjligheten att jobba hemifrån och kan få lite jobb gjort, på så sätt går tiden lite fortare. När kroppen säger ifrån då är det verkligen dags att ta det lugnt. Det blir ingen träning för mig (det har gått över 2 veckor sedan jag tränade sist!) denna veckan och det blir att hålla sig inne fram tills torsdag morgon.

På torsdag kommer min älskade mor och hälsar på mig och M och stannar till måndag morgon. Ska bli riktigt mysigt! Vad jag vet måste vi shoppa enligt mamma, sedan står frissan, SPA och teater på schemat också. Ska bli så mysigt att få lite tid med mamma, vi har inte setts sedan 1 Augusti! Alldeles för länge sedan!

Dags för den 157392746 koppen té med citron, honung och ingefära med min favorit bok just nu. Trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag tror att jag börjat tröttna på att dricka té. Hoppas ingen av er åkt på höstförkylningen ännu – har ni lyckats håller er borta? Knapra en massa vitaminer så att ni förblir friska. Ha en mysig kväll!


I have been sick since Saturday and I’m getting really bored of it. Trapped in the apartment for 3 days is not fun at all. Luckily I have the opportunity to work from home and can get a little work done and the time moves a little bit faster. When the body says stop then it really is time to take it easy. There will be no training for me (it’s been over two weeks since I worked out the last time!) this week and I have to stay indoors until Thursday morning.

On Thursday, my beloved mother is coming from Sweden to visit me and M and she will stay until Monday morning. I have been waiting for this for quite some time now! What I do know is that we have to go and shopping according to my mother, hairdresser, spa and theater is on the schedule too. It will be so nice to get some time with my mom since we have not seen each other since August 1! Far too long ago!

It’s time for the 157392746 cup of tea with lemon, honey and ginger and with my favorite book right now. Never thought I’d say this but I think I started to get tired of drinking tea. Hope none of you have gotten the autumn cold yet – have you managed to keep away from it? Good, start eating a lot of vitamins so that you remain healthy. Have a nice evening!


Follow:
Share: