I’M IN HEAVEN

Min födelsedagspresent har äntligen kommit. Min allra första FURLA! Hon är så himla vacker och fin på en och samma gång. Modellen heter “Metropolis” och är en perfekt modell för restaurang besök eller en utgång med tjejerna. Jag invigde henne i fredags när det var dags för vår tjejkväll. Höll om henne väldigt hårt under hela kvällen. Hon kommer hänga på min axel väldigt ofta. Tack till hela min familj som bidrag till denna skönhet! Ni är underbara!


My birthday gift has finally arrived. My very first FURLA! She is so amazingly beautiful and cute at the same time. The model is called “Metropolis” and is perfect for a restaurant visit or a night out with girls. I opened her on Friday when it was time for our girls’ night out. I held her very hard throughout the evening. She will hang on my shoulder very often, that is for sure. Thank you to the my whole family that has contributed to this beauty! You are wonderful!


 

Follow:
Share: