A TOUCH OF PINK

Det är väldigt många som frågar mig vilka produkter jag använder. Jag har sedan februari börjat med Mary Kay igen. När jag bodde i Sverige var detta min favorit serie. Jag bestämde mig därför att börja använda det igen här i Warszawa och kontaktade en lämplig konsult som kunde hjälpa mig att uppdatera mig om allt nytt som skett inom Mary Kay sedan sist jag använde produkterna.


There are a lot of you that ask me what products I use. I’ve since February started with Mary Kay again. When I lived in Sweden MK was my favorite serie. I therefore decided to start using it again here in Warsaw and contacted an appropriate consultant who could help me to update me on everything new that occurred within the Mary Kay since I last used the products.


Idag är jag själv konsult och har möjligheten att sälja produkterna vidare till mina vänner. Varför? Efter att ha använt produkterna sedan februari har jag fått en otroligt fin hy och det är något jag vill dela med mig av! Jag använder deras hudvård serie, make-up serie, rengöringsserie – ALLT! Och sedan februari har jag inte köpt något annat än Mary Kay. Produkterna passar min hy så himla bra att jag beslutat mig för att  sluta experimentera med andra dyra produkter och håller mig enbart till mitt Mary Kay.


Today, I am an consultant and have the ability to sell products to my friends. Why? After using the products since February, I have got an incredible and amazing skin and this is something I want to share with my friends! I am using MK skin care products, make-up products, cleaning series – EVERYTHING! And since February, I have not bought anything other than Mary Kay. The products suit my skin so amazingly good that I decided to stop experimenting with other expensive products and only use my Mary Kay.

Är ni sugna på att veta mer? Lämna gärna en kommentar nedan eller kontakta mig via formuläret här på bloggen.


Are you eager to know more? Please leave a comment below or contact me via the form on the blog.

Follow:
Share: