BIRTHDAY GIRL

I tisdags var det dags för mig att fira min 28:onde födelsedag. Kom precis på att jag måste uppdatera min “About” här på bloggen till 28, Instagram bio till 28 osv. Jag har firat min födelsedag i två dagar, den kommer även att firas imorgon – det nalkas tjejutgång! Untz untz. Ska bli riktigt skoj. I tisdags blev det tårta på jobbet, sugarfree kakor (vad annars?) av min andra halva till eftermiddagskaffet, jag fick blommor och tydligen en present (den har inte kommit ännu, skäms på er Zalando (och ja, jag vet vad det är!!)) och kvällen avslutades med sushi och rödvin. Det bästa med tisdagen var när vi äntligen fick se vår bröllopsvideo! Den är fylld med kärlek och helt underbar. För er som inte sett den ännu kommer den läggas upp här inom de närmsta dagarna.

I onsdags bjöd M med mig till restaurang Atelier Amaro som är den första restaurangen i Polen med en Michelin stjärna. Ett ord får sammanfatta kvällen – M A G I
Menyn för kvällen var 9 moments som bestod av 9 rätter med nio olika tillhörande viner. Jag och M rullade ut från restaurangen efter 2,5h mat och drickande. Det är otroligt svårt att beskriva maten men den var fantastisk god. Nedan kan ni se alla rätter, förutom “råbocken” – jag blev helt tagen av den rätten och glömde ta kort! (eller så var det vinet som hade börjat sätta sina spår..)


On Tuesday, it was my turn to celebrate my 28th birthday. It just crossed my mind that I need to update my “About” on the blog to 28, Instagram bio to 28 and so on. I have celebrated my birthday during two days so far, it will also be celebrated tomorrow – it’s time for a girl’s night out! Untz untz. Should be really fun. At Tuesday I had birthday cake at work, sugarfree (what else?) deserts from my other half to our afternoon coffee, I got flowers and apparently a gift (it has not arrived yet, shame on you Zalando (and yes I know what it is!!)) and the evening ended with sushi and red wine. The best part of Tuesday was when we finally got to see our wedding video! It is filled with love and absolutely wonderful. For those of you who have not seen it yet, it will be posted here in the coming days.

On Wednesday M invited me to the restaurant Atelier Amaro which is the first restaurant in Poland with a Michelin star. One word can sum up the evening – M A G I C
The menu for the evening was 9 moments which consisted of 9 dishes with nine different accompanying wines. M and I rolled out of from the restaurant after 2.5 hours food and drinking. It is incredibly difficult to describe the food but it was amazingly good. Below you can see all the dishes, except for “the roe buck” – I was blown away by the dish and I totally forgot to take a picture! (Or maybe it was the wine that had started to left its mark..)

Appetizers

img_3427

TOMATO/VERBENA/CABBAGE

SEA TROUT/SEA BUCKTHORN/HORSERADISH

CUCUMBER/DILL/EEL

DEER/BOLETUS/BISON GRASS

CHANTARELLE/MILK/SUMMER TRUFFLE

TURBOT/CORN/SUNFLOWER

Between these two meals this is where we had
ROE BUCK/BLACKBERRY/OAK
MEADOWSWEET/HONEY/BISHOPWORT

EGGPLANT/HALVA/ELDERFLOWER

Extra desert – truffles

Follow:
Share: