LOVE x STYLE x LIFE

I helgen besökte jag och bokhandeln för att strosa runt och se om vi kunde hitta någon ny bok att köpa. Jag hittar alltid något i bokhandeln. Älskar att gå runt och titta och lukta (jag vet, weirdo) på böcker. Den senaste tiden går jag rakt till hyllan som har olika typer av “guide” böcker. Jag har på senaste tiden blivit väldigt intresserad av böcker inom inredning, klassiskt mode och stil.

Boken LOVE x STYLE x LIFE föll mig i smaken (det var faktiskt M som tipsade mig om den) skriven av Garance Doré. Garance skriver om sig själv, lite som en självbiografi, om hur hon kom in i modebranchen, om sig själv och varför det är viktigare att ha en bra stil än massa snygga/dyra kläder i garderoben. Hennes sätt att skriva på är väldigt roande och sarkastiskt emellanåt. Jag kan inte sluta läsa den och jag rekommenderar alla som är intresserade av stil och hur vi får fram den på bästa möjliga sätt att läsa boken.


This weekend me and M visited the bookstore to stroll around and see if we could find a new book to buy. I always find something in the bookstore. Love to walk around too look for books and smell (I know, weirdo) them. Lately, I am going straight to the shelf where they have different types of “guide” books. I have recently become very interested in books about interior design, classic fashion and style.

The book LOVE x LIFE STYLE fell into my taste immediately (it was actually M that told me about it) written by Garance Doré. Garance write about herself, a bit like an autobiography about how she got into the fashion industry, about herself and why it is important to have a good style than a whole lot of fancy/expensive clothes in the closet. Her way of writing is very amusing and sarcastic at times. I can’t stop reading it and I recommend the book to anyone who is interested in style and how we could get it in the best possible way.

img_3400

Follow:
Share: