THIS TIME AS MRS

martina-michal-124Jag har påbörjat ett nytt kapitel i mitt liv. Det startade den 30 juli 2016. Dagen som kommer ligga mig varmt om hjärtat för resten av livet. Det är dagen då jag blev fru till den allra bästa av dem bästa (såklart!), Michał, låt oss från och med nu kalla han för (då jag skriver på ett svenskt tangentbord blir det bara komplicerat för mig att skriva ut hans namn korrekt) men för att ni ska få en bra bild av honom – kika in här. Jag är numera en Fru. Jag är hustru till en man. Känns overkligt fortfarande, speciellt när M ropar på mig “kom hit min fru!”. Jag blir förvånad varje gång men gud vad jag älskar det!

Jag hade tidigare en blogg, lubkowska.com, men eftersom det skedde ett namnbyte så kände jag att jag ville börja om från nytt, på en ny kula. Jag heter numera Gronowska och inte Lubkowska. Den känns också overklig. I Polen har jag nästan lyckats byta ut alla mina kort, medlemskap och dokument. Nu återstår det bara att uppdatera infon i Sverige. Mrs Grono tänker ni nu då? M kallas för Grono, på samma sätt som jag kallades för “Lubben” i skolan så kallas han för Grono här. Hans blogg heter “Herr Grono” på polska och då tyckte jag att det var passande för mig att heta Mrs Grono. Lite snyggare än hans, inte sant? Såklart.

Mr & Mrs Grono. Tusan, det låter riktigt snyggt alltså.


I have started a new chapter in my life. It started on July 30th 2016. The day that will be laying close to my heart for the rest of my life. It is the day when I became the wife of the very best of them best (of course!), Michał, let us from now call him M (when I write on a Swedish keyboard it’s too complicated for me to type his name correct) but for you to get a good picture of him – check him out here. I am now a wife. I am the wife of a husband. It still feels unreal, especially when M shouts out “come to me my wife!”. I am surprised every time, but God, I love the sound of it every time!

I had a blog earlier, lubkowska.com, but since there was a name change I felt that I wanted to start over again, on a new bullet. I’m now Gronowska and not Lubkowska. That feels also unreal. In Poland, I almost managed to update all my cards, membership and documents. Now it only remains to update the same info in Sweden. Mrs. Grono do you think now? M is called Grono, in the same way that I was called “Lubben” in school, he is called Grono here. His blog is named “Mr Grono” in Polish and then I thought it would suit for my blog to be named “Mrs. Grono” as well. A little better than his, isn’t it? Of course it is.

Mr. & Mrs. Grono. Damn, that sounds really fancy.

 

 

Photographer: Piotr Sadowski

Follow:
Share: